Konditerembe járók, miért hiszik azt hogy kemények? Még az utcán is úgy mennek téli kabátban, mintha dinnye lenne a kezük alatt?
Figyelt kérdés
Soha nem értettem ezt a jelenséget.Miért kell így menni, mikor láttam már hegyomlásokat is normálisan menni az utcán, de némelyik gyúrós meg a 80 kilójával, majdnem 150 kilónak képzeli magát, és így megy.
Meg a nézésük, az még brutális tud lenni, mintha minden gyalogos ellensége lenne.Ez mitől alakul ki egy emberben?
2013. dec. 16. 10:11
11/12 A kérdező kommentje:
Nekem is van pár ismerősöm , focista, kézilabdás.köpdösnek, káromkodnak, beszólogatnak mindenkinek edzés után.
2013. dec. 16. 17:37
12/12 anonim válasza:
Ez a srác sem rossz, pedig nem is gyúrós: http://www.youtube.com/watch?v=1lyu1KKwC74
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!