Konditerembe járók, miért hiszik azt hogy kemények? Még az utcán is úgy mennek téli kabátban, mintha dinnye lenne a kezük alatt?
Soha nem értettem ezt a jelenséget.Miért kell így menni, mikor láttam már hegyomlásokat is normálisan menni az utcán, de némelyik gyúrós meg a 80 kilójával, majdnem 150 kilónak képzeli magát, és így megy.
Meg a nézésük, az még brutális tud lenni, mintha minden gyalogos ellensége lenne.Ez mitől alakul ki egy emberben?
ez nem kialakul edzés hatására hanem ezek mindig is ilyenek voltak,már kisp öcs korukban is úgy járkáltak fogadni mernék rá.
általában akik a sportért edzenek azok normálisak,békés,balhét kerülő emberek,sajnos ők vannak kevesebben.
vannak még a jó nőt akarok ezért izmos felsőtest kő nekem emberek,köztük is lehet pár ilyen beképzelt.
Hát mer ezek buta, komplexusos emberek alapból, és abban "élik" ki, hogy mekkora májerek.
Vicces, azt már nekem is többször mondták, hogy biztos egy hűvös, büszke p..csa vagyok, mer kihúzom magam, nyáron meg egy ismerős nő kérdezte, hogy hogy tudom folyamatosan egyenesen tartani magam. :-)
Biztos ezek a palik a tükörben gyakorolják hogy durván nézzenek. :-)
Ez általánosítás, ugyanakkor más sportról is el lehetne mondani ugyanezt.
Én is jó helyen lakom; ilyenek alig fordulnak elő a kondisok körében nálunk. Viszont itt a focizó, vízilabdázó és kajakozó srácok közül kerülnek ki olykor a legnagyobb parasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!