Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditerembe járók, miért...

Konditerembe járók, miért hiszik azt hogy kemények? Még az utcán is úgy mennek téli kabátban, mintha dinnye lenne a kezük alatt?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem ezt a jelenséget.Miért kell így menni, mikor láttam már hegyomlásokat is normálisan menni az utcán, de némelyik gyúrós meg a 80 kilójával, majdnem 150 kilónak képzeli magát, és így megy.

Meg a nézésük, az még brutális tud lenni, mintha minden gyalogos ellensége lenne.Ez mitől alakul ki egy emberben?

2013. dec. 16. 10:11
1 2
 1/12 Dogmatix91 ***** válasza:
Az ilyenek fogyatékosok. Nekem is van dinnyehordó ismerősöm, annyira bekötött az évek alatt, hogy nem bírja teljesen kinyújtani a karjait. Persze ez extrém eset. Szerintem azért mennek így az ilyen nyomoroncok, mert szélesebbnek tűnnek így. Azért nem ezek alapján kell megítélni a konditeremben edzőket.
2013. dec. 16. 10:14
 2/12 A kérdező kommentje:
dogmatix, de szinte minden konditerem környékén ilyen emberek jönnek mennek, volt, hogy elsétáltam az egyik előtt, és szó szerint a szemükkel akartak megfélemlíteni, úgy néztek, erre mosolyogtam egyet, zavarában meg nem tudta mi van.
2013. dec. 16. 10:16
 3/12 dirtboy ***** válasza:

ez nem kialakul edzés hatására hanem ezek mindig is ilyenek voltak,már kisp öcs korukban is úgy járkáltak fogadni mernék rá.

általában akik a sportért edzenek azok normálisak,békés,balhét kerülő emberek,sajnos ők vannak kevesebben.

vannak még a jó nőt akarok ezért izmos felsőtest kő nekem emberek,köztük is lehet pár ilyen beképzelt.

2013. dec. 16. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű dolog! Nekem többször beszóltak, hogy köpjem ki a karót! Az egyenes hát az ember normális tartása, csak akin nincs izom, az nem bírja kihúzni sem magát. A nagyképűek más kérdés, de én abból kevesebbet látok!
2013. dec. 16. 10:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát mer ezek buta, komplexusos emberek alapból, és abban "élik" ki, hogy mekkora májerek.

Vicces, azt már nekem is többször mondták, hogy biztos egy hűvös, büszke p..csa vagyok, mer kihúzom magam, nyáron meg egy ismerős nő kérdezte, hogy hogy tudom folyamatosan egyenesen tartani magam. :-)

Biztos ezek a palik a tükörben gyakorolják hogy durván nézzenek. :-)

2013. dec. 16. 11:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem csak a kondisok feszegetnek séta közben csak náluk szembetűnőbb a nagyobb izomtömeg miatt.Rengeteg más ember is feszeget még.Például ahol lakok itt minden második 50kilós kis cigó gyerek úgy tudd menni,mintha tényleg valami nagyon durva arc lenne:D.
2013. dec. 16. 12:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Jó, az más kérdés, itt a 40 kilós is úgy megy, mint ha 80 lenne, mert 10 kilós nyaklánca van!
2013. dec. 16. 13:27
 8/12 Dogmatix91 ***** válasza:
Ezek szerint én jó helyen lakom és jó terembe járok :D Itt nem sűrűn találkozom ilyennel (vagy csak nem tűnik fel). Gyertek Győrbe :D
2013. dec. 16. 16:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez általánosítás, ugyanakkor más sportról is el lehetne mondani ugyanezt.

Én is jó helyen lakom; ilyenek alig fordulnak elő a kondisok körében nálunk. Viszont itt a focizó, vízilabdázó és kajakozó srácok közül kerülnek ki olykor a legnagyobb parasztok

2013. dec. 16. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Na igen, a focista általában a legnagyobb paraszt!
2013. dec. 16. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!