Milyen legyen egy jó konditerem? Nők külön tudjanak edzeni?
Szerintem is-is. Meg nem tudják, hogy kell edzeni súlyokkal, vagy nem érdekli őket.
Amúgy Monti ha a ti termetekben csak közel kell menni a gépekhez, és jön az izom, akkor átmek, mer mi lehet, ha használom is! :-)
Annyira nem sajnos, 0 kezdővel! :-)
Ja, hát meg franc se menne nőibe, amikor egy Montival is lehet(ne) gyúrni! :-)
nekem nem kell, hogy külön tudjak edzeni, de pl. errefele van egy nagy zsidó közösség, és tudtommal, ők nem edzhetnek együtt. mondjuk, az uszodában szokott olyan lenni, hogy csak nők, meg csak férfiak szekció, de az edzőteremben nem igazán.
viszont a barátnőmék termében van egy csak női szekció, rózsaszínek a gépek:) meg vannak ilyen furák is, amikre ráfekszel, aztán megnyomsz egy gombot, s tekereg:) de nem hiszem, hogy túl sokat használ.
szerintem ez inkább a szégyellősebbeknek van, akik félnek, hogy túl kövérek/rosszul edzenek/kinevetik őket mások, akik régóta járnak, stb. én is inkább a gépeket szoktam használni, szabadsúlyos rész kevés van,és kevésbé vagyok tisztában, hogy azzal hogy is kell edzeni. a gépre meg szépen le van rajzolva, elmagyarázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!