Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Meg húzhattam valamit? Többi lent

Meg húzhattam valamit? Többi lent

Figyelt kérdés

tegnap volt az első edzésem,(15 éves vagyok) egy átmozgató edzés..a gyakorlatokat lassan szabályosan és kis súllyal végeztem.

ma reggelre az alkarom és a bicepszem közötti rész fájlalom szerintem meg húzódott,itt egy szerkesztett kép hogy hol érzem a húzódást: [link]

kb. amikor az alkarom merőlegesre van a bicepszemtől, úgy 90 fokban akkor még nem érzek semmit. mikor az alkarom kezdem befele húzni összezárni a szöget akkor érzem a húzódást és akkor is érzem amikor az alkarom kezdem elengedni (állok) a testem mellett lefele hogy az alkarom és a bicepszem függőlegesbe hozzam egymással

érzem hogy húzódik és fáj,teljesen nem is bírom kinyújtani..

kb fél órája reggel bekentem sportkrémmel

valaki segítene mi lehet a baj?és mit kéne vele csinálnom?

melyik gyakorlattól lehet ez?

előre is köszönöm.

2013. dec. 15. 18:53
 1/1 anonim ***** válasza:
ja, kicsit túlerőltetted, no para. Pár nap pihentetés és rendbe jön. Azt jól teszed, ha kened sportkrémmel.
2013. dec. 15. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!