Shopbuilderen lehet kerdeseket feltenni ennek a "Bunnynak" de ez megis kinek kepzeli magat hogy igy beszel az emberekkel ez a szerencsetlen senki?
Figyelt kérdés
meg lehet nezni .. nem viccelek de aki olvassa az sztem tudja kb 10 kerdesbol(amik mondjuk tok normalisak) azokra olyan valaszokat ir vissza az embereknek hogy menjb*meganyad az ilyen kerdesekkel meg mindenkit sz*rra olt ez a nyomorek lecsuszott csoves senkifia, de vajon mire ilyen buszke? igazigyoker.2013. dec. 14. 23:05
11/12 anonim válasza:
Hát én csipem, szerintem pont így kell bánni velük, mert nem értik meg másképp. Egyébként abszolút igaza van, hogy megköveteli a megfelelő megfogalmazást, a helyesírást, nem fogja az imidzsét rombolni azzal, hogy hülyéknek segítsen, meg akik csak lustaságból kérdeznek, nem olvasnak utána semminek.
Normális, intelligens kérdésre úgy is válaszol. Nekem bejön a szövege meg a stílusa. Kemény, az tény, de ez kell.
12/12 anonim válasza:
Én egyetértek az életfelfogásával és azzala ahogyan bánik azokkal akik házhoz mennek a pofonért. Értelmes ember pontosan tudja milyen kérdések után fogja bunny elküldeni a halál faszáras az embert. A szakmai ismereteivel viszont nem nagyon sok broscience dolog mellett kardoskodik a vitargoját meg konkrétan feldugnám a seggébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!