Ha szálkásítani akarok, akkor saját testsújommal eddzek? Ne ilyen fekvenyomással meg ilyenek?
Azért ez nem egészen igaz! Ne haragudj, nem szeretnék belekötni semmibe sem.
Ha szálkásításról, vagy ha tömegelésről van szó, fontos tényező a étrend! Hiszen dolgozhatsz magasabb ismétlés számmal, ha éjjel-nappal zsíroskenyeret eszel kolbásszal. Tehát még egyszer hangsúlyozom...ÉTREND! Sok-sok száraz hús, tiszta CH-val(én ezt tudom javasolni)
Egyébként meg a szálkásítás egy elég kényes dolog. Vannak emberek, akik arra esküsznek, hogy alacsonyabb súllyal, magasabb ismétlés számmal, de vannak olyanok, akik ugyanúgy tartják az alacsony ismétlés számot. SZERVEZETFÜGGŐ! Az én szervezetemre a magas ismétlés-számos edzés katabolikus hatással van, ami azt jelenti, hogy lehetek csutka száraz, de nagyon sok az izomveszteség.
Szóval tesztelgesd magad, hogy hogyan is reagál a szervezeted ezekre a dolgokra. :)
Előző: Jókat írsz, de egy dologban nem értek egyet. Vagyis inkább kiegészíteném. Igaz, hogy van akinek a magasabb ismétlésszám jön be, valakinek az alacsonyabb. De ez szálkásítástól és tömegnöveléstől független.
Az pedig hogy pár ember a magas ismétlésszámos szálkásításra esküszik, az nem a saját tapasztalatukból következtetett logikus lépés, hanem egy idióta tévhit, hogy akkor leég a zsír.
On: Szerintem a kérdező nem erre gondol. Saját testsúLY alatt nem a gyakorlatoknál használt súlyt érti, hanem az edzés módját: saját testsúlyos vagy súlyzós edzés. Ami persze elég idióta kérdés, mert megint teljesen általános dolgokról van szó.
OrizaTriznyáák:
Valóban, igazad van! Köszi, hogy kiegészítetted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!