Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » L-Arginine-ről mi a véleményetek?

L-Arginine-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Folyékony formában láttam, 1 litert 6 ezer Ft-ért. Valahol azt olvasni, hogy lefekvés előtt egy adag, máshol azt, hogy edzés után. Jelenleg edzések előtt L-Carnitine-t szedek, edzés után pedig fehérjeturmixot. L-Arginine segítene az eresedésben.
2013. dec. 13. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
nem éri meg az árát...akkor inkább egy attack, 4000 ft és csak edzés előtt fogyasztva elég majdnem két hónapig...
2013. dec. 13. 22:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Én eresedni szeretnék, mert azt sehogy nem sikerül. Az L-Arginine elvileg nagyon jó rá, az attack-ot megnéztem, az, ahogy látom, kevésbé.
2013. dec. 13. 22:09
 3/5 tap bela ***** válasza:

És megnézted, hogy abban a folyékony 1 literesben ténylegesen mennyi az arginin?!?!

Badarság, amikor egyesek azt irogatják, ne vedd meg nem éri meg..... Miért ne érné meg? A HGH kiválasztást serkentő, erősebb izompumpálást eredményez, jobb fizikai teljesítmény lesz. Erősíti az érrendszert. Ezek szükséges jók?!? Nem,de?!?! Ha a fehérje, amino, kreatin mellett arginin is van, akkor ezek beépülése jobb lesz. Ez pedig izomnövekedést generálhat. Éhgyomorra érdemes használni. 2-3g/adag. A por verzió olcsóbb, és nincsenek felesleges adalékaynagok. L-arginin helyett érdekesebb, jobb megoldás az AKG kötés. Ennél még jobb megoldás az arginin előanyaga a citrulline malate.

Ha arginin kötéseket, illetve más n.o. fokozó anyagokat + valamilyen EAA-t dobálsz össze, akkor egy ütés edzés előtti N.O. fokozód lesz.

2013. dec. 14. 06:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Edzés előtt 2000-2500 mg L-Carnitine-t szedek (ehhez jönne még egy adag L-Arginine) és edzések után 2-3 tasak whey pro-t. Most fogom ebből megvenni az 5 kilóst. :)

Tőled rengeteg jó választ olvasok. Szerinted így rendben lenne?

2013. dec. 14. 10:58
 5/5 tap bela ***** válasza:
Nézd meg a carnitined tartrat. vagy n-acetyl. Ez utóbbi a jobb. Természetesen jó, bár mint fenntebb írtam 10-15g EAA-val és minimum beta-alanin, és 1000mg c-vitaminnal ezt kiegészíteném. Edzés után a fehérje (ha nagyon leegyszerűsítsük) akkor ca. 40-45g whey. Ha ezt tudod turbózni mondjuk glutamin-nal és/vagy maltoval, EFA-val jobb hatásfokú lenne. De ha nincs más akkor ez is jó.
2013. dec. 15. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!