Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kiférek még az ajtón a kox miatt?

Kiférek még az ajtón a kox miatt?

Figyelt kérdés

Edzés után ittam egy adagolókanálnyi fehérjét de már megbántam, mert esküt tettem hogy kox nélkül fogok fejlődni!

Nem akarok emiatt holnap nagyobbnak tűnni, rá fognak jönni a barátaim hogy fehérjét ittam és ezért nőttem meg! Pedig én nem akarok ám nagyon izmos lenni, direkt ezért használok csak két darab fél kilós súlyzót.

Menjek gyomormosásra, akkor visszafordítható a folyamat? Nem növök meg tőle holnapra?

(a kérdés és annak leírása egy erős túlzás csupán, ami visszatükrözi a gyakorikérdések/testépítés témakör mostani színvonalát.)

Tapasztalt, edzett férfiak és nők! Próbáljuk-e még meggyőzni itt a sok értetlent, vagy már feladtuk a reményt?

Ui.: Montez, Hiányzol!

2013. dec. 13. 14:15
1 2
 11/15 *Glissade* ***** válasza:

Szerintem ha pl. elmennétek mondjuk baseballozni, jógázni vagy egyéb más sportra, akkor nyilván nektek is lenne pár hülye kérdésetek a témával kapcsolatban!

Ilyenkor kell élőben valaki aki ért hozzá;)

Ide gyikre csak szórakozni járnak sokan...

2013. dec. 13. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos én is kezdek nyúllá válni a sok idegesítő kérdéstől, olyan alpári stílust hoznak ki belőlem az emberek, hogy még én magam is meglepődök.
2013. dec. 13. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajnos nem vagyok kémikus így nem tudom.

De ilyenhogy fluor tuti van benne, mert attó lhülye leszel. És tudományos tény, hogy aki gyúr, fordítottan arányos a karja mérete és az agya.

2013. dec. 13. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem egy majom nem hagyott békén 2 napig privátban. Elmagyaráztam neki mindent, a diétával kapcsolatban, a végén azt hittem éri, erre: akkor az jó ha nem eszek semmit 1 hétig?

Itt mondtam azt, foglalkozzanak vele a szülei, nekik muszáj!

2013. dec. 13. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:
nálunk kétszárnyasra kellett bővíteni az ajtót, mert a haver adott egy adag protein port, másnap már a suzukiba be se fértem...egyből venni kellett egy 500as SEL mercit, h a nagy testemet, elvigye a munkába...
2013. dec. 13. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!