Kiférek még az ajtón a kox miatt?
Edzés után ittam egy adagolókanálnyi fehérjét de már megbántam, mert esküt tettem hogy kox nélkül fogok fejlődni!
Nem akarok emiatt holnap nagyobbnak tűnni, rá fognak jönni a barátaim hogy fehérjét ittam és ezért nőttem meg! Pedig én nem akarok ám nagyon izmos lenni, direkt ezért használok csak két darab fél kilós súlyzót.
Menjek gyomormosásra, akkor visszafordítható a folyamat? Nem növök meg tőle holnapra?
(a kérdés és annak leírása egy erős túlzás csupán, ami visszatükrözi a gyakorikérdések/testépítés témakör mostani színvonalát.)
Tapasztalt, edzett férfiak és nők! Próbáljuk-e még meggyőzni itt a sok értetlent, vagy már feladtuk a reményt?
Ui.: Montez, Hiányzol!

Szerintem ha pl. elmennétek mondjuk baseballozni, jógázni vagy egyéb más sportra, akkor nyilván nektek is lenne pár hülye kérdésetek a témával kapcsolatban!
Ilyenkor kell élőben valaki aki ért hozzá;)
Ide gyikre csak szórakozni járnak sokan...

Sajnos nem vagyok kémikus így nem tudom.
De ilyenhogy fluor tuti van benne, mert attó lhülye leszel. És tudományos tény, hogy aki gyúr, fordítottan arányos a karja mérete és az agya.

Engem egy majom nem hagyott békén 2 napig privátban. Elmagyaráztam neki mindent, a diétával kapcsolatban, a végén azt hittem éri, erre: akkor az jó ha nem eszek semmit 1 hétig?
Itt mondtam azt, foglalkozzanak vele a szülei, nekik muszáj!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!