Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kiférek még az ajtón a kox miatt?

Kiférek még az ajtón a kox miatt?

Figyelt kérdés

Edzés után ittam egy adagolókanálnyi fehérjét de már megbántam, mert esküt tettem hogy kox nélkül fogok fejlődni!

Nem akarok emiatt holnap nagyobbnak tűnni, rá fognak jönni a barátaim hogy fehérjét ittam és ezért nőttem meg! Pedig én nem akarok ám nagyon izmos lenni, direkt ezért használok csak két darab fél kilós súlyzót.

Menjek gyomormosásra, akkor visszafordítható a folyamat? Nem növök meg tőle holnapra?

(a kérdés és annak leírása egy erős túlzás csupán, ami visszatükrözi a gyakorikérdések/testépítés témakör mostani színvonalát.)

Tapasztalt, edzett férfiak és nők! Próbáljuk-e még meggyőzni itt a sok értetlent, vagy már feladtuk a reményt?

Ui.: Montez, Hiányzol!

2013. dec. 13. 14:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én még próbálkozom, de egyre többször sokallok be, a sok hülye miatt.
2013. dec. 13. 14:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Már az első mondatból lejött, hogy irónia, minek kellett megmagyarázni, hogy az?
2013. dec. 13. 14:37
 3/15 A kérdező kommentje:
2.! Sajnos volt már hasonló kérdés még a nyáron.
2013. dec. 13. 14:39
 4/15 anonim ***** válasza:
Ahogy feladjuk a hülyék elleni harcot, vesztettünk. Ha szeretnénk még egy nem retardált környezetben élni, akkor az a minimum, hogy teszünk érte. Ha nem teszünk, ne is siránkozzunk.
2013. dec. 13. 14:44
 5/15 anonim válasza:
Montezt hiányolom én is. Mi van vele?
2013. dec. 13. 15:14
 6/15 anonim ***** válasza:
A fehérje igen is káros. Attól mert az van rá írva hogy 100% csak fehérje van benne még van benne más mérgező anyag is! Csak ti ezt még nem tudjátok fölfogni, de majd amikor 40 éves meghaltok szív/vese/egyéb szervi problémák miatt, tudni fogjátok hogy hülyék voltatok!
2013. dec. 13. 15:16
 7/15 anonim ***** válasza:
ez komoly? :O
2013. dec. 13. 15:19
 8/15 anonim válasza:
6-os, ezeket a mérgező anyagokat felsorolnád nekem?
2013. dec. 13. 15:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, skacok, vicckérdésben vagyunk. Ő is csak viccel.
2013. dec. 13. 15:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Még oldalazva szűkösen kiférek az ajtón.

Egyébként már elég idegesítő hogy tényleg ilyen színvonalú kérdéseket tesznek fel. Még el is lehetne nézni ha nem az 1000. ugyanolyan kérdés lenne az oldalon.

2013. dec. 13. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!