Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Men's Physique versenyre...

Xierah kérdése:

Men's Physique versenyre szeretnék jelentkezni 3 év múlva, de nem tudom hogy jó lenne-e a genetikám, testfelépítésem, tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Csak annyi lenne, hogy küldök pár képet privátban, és leírnátok nekem hogy ha edzek keményen 3 évig és indulok a versenyen, lenne-e esélyem nyerni, vagy top 5-ben benne lenni.. 15 éves vagyok kb fél éve edzek rendesen. Nagy álmom nekem ez a sport, nagyon szeretem és ebből szeretnék megélni. :) köszönöm előre is!

2013. dec. 11. 17:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
De a mens fizik nem is testepites hanem kur..valkodas.labuk hol van?
2013. dec. 11. 22:03
 22/25 anonim ***** válasza:
Lábbal nincs probléma a legtöbbnél, inkább a viselkedés!
2013. dec. 11. 22:08
 23/25 A kérdező kommentje:
Tudom, sok ilyen van sajnos.. Én inkább férfias vagyok, Balogh Robin is Men's Physique versenyző de ő sem olyan. :)
2013. dec. 11. 23:22
 24/25 anonim válasza:

Íííístenem.. A sok h*lye állat.

Nem tudom aktuális még-e ez a kérdés, de erről annyit hogy k*rvára nem koxolnak. Nem tudom, hogy ti milyen testépítő versenyról beszéltek, de a Men's Physique kategóriában szinte sosincs. És nem értem kell le b*zizni ezt a kategóriát.. Tudjátok ti mennyi munka van azzal, hogy ilyen alakot+erőnlétet elérj? Ennyi erről, és szerintem ti sem vagyok egy Arnoldok. Ráadásul, ha akármilyen módon is koxolnának meg is látszana. A tömegük se ilyen lenne, se a külsejük, és még sorolhatnám. Ismeritek Molnár Pétert? Men's Physique kategória 1. helyezettje. A biotechuse egyik testépítője. Csak valamilyen módon nézd meg hogy érte el amit elért. Ennyit arról hogy kox nélkül nem lehet nyerni. Kérdező neked meg csak annyit, hogy csak csináld! Ne add fel soha. Molnár Péter is igy kezdte. Ha meg a genetikád is megvan hozzá akkor csak hozzáállás kérdése. ÉS igen is meg lehet élni. Megint felhozom példának Molnár Pétert. Megnyerte a versenyét aztán a BioTech felfigyelt rá, majd sponzorálta. Ha meg neked szerinted túl nagy falat lenne ez a verseny akkor kezd kisebbel. Nem kell neked superbody-ra vagy egyébre menni. Kezd egy kis helyi - városi versennyel. Sok sikert! -Egy veled egykorú Men's Physique kategóriába vágyó srác. :)

2015. júl. 17. 16:07
 25/25 anonim válasza:
Miről beszélsz kisgyerek? Szerited az az orosz táncolós hülyegyerek mibe halt bele? Nem szívbetegségek volt megsúgom. Kedves kérdező, ha neked ez az álmod hajrá, de én semmiképpen sem szeretném ha az ilyen cicahajú strandfiúkhoz hasonlítanának. Én az oldschool hardcore testépítésbe híve vagyok.
2016. okt. 4. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!