Xierah kérdése:
Men's Physique versenyre szeretnék jelentkezni 3 év múlva, de nem tudom hogy jó lenne-e a genetikám, testfelépítésem, tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Csak annyi lenne, hogy küldök pár képet privátban, és leírnátok nekem hogy ha edzek keményen 3 évig és indulok a versenyen, lenne-e esélyem nyerni, vagy top 5-ben benne lenni.. 15 éves vagyok kb fél éve edzek rendesen. Nagy álmom nekem ez a sport, nagyon szeretem és ebből szeretnék megélni. :) köszönöm előre is!2013. dec. 11. 17:18
11/25 anonim válasza:
Kox nélkül nem lehet versenyezni, ezt el kéne fogadni..
12/25 anonim válasza:
Kox nélkül sajnos tényleg esélytelen leszel a top 5-ben. Alapból jó genetikád van, a buz*que kategóriához!
13/25 A kérdező kommentje:
Hát akkor még elgondolkodok ezen... Köszönöm a válaszokat! :)
2013. dec. 11. 17:59
15/25 anonim válasza:
Nemkel felni a tutol:Den lenyomtam egy 7honapos kurat aztan pihi megint 7honap es papirom van rola hogy makk egeszseges vagyok:Dsokkal lazabb mint ahogy be van alitva
16/25 anonim válasza:
Mi lett volna ha arnold is ien felos lett volna?:)nem lene arnoldunk..:Dkockazat nelkul nincs nyereseg.de a mens fiziket dobhatnad:D
17/25 A kérdező kommentje:
De sokan mondták hogy a genetikám ahhoz jó, meg nekem is tetszik az a kategória :)
2013. dec. 11. 21:31
18/25 anonim válasza:
Köcsög vagy? Mert másnak nem tudom elképzelni hogy ez tetszik, vonagló, nőiesen mozgó belőtt hajú cicafiúk a színpadon, szégyen.
19/25 A kérdező kommentje:
Kinek mi :) Én bírom az erőemelőket is, testépítőket is, de nem akarok olyan lenni mint ők, mert az a test nekem egyszerűen nem tetszik. De attól függetlenül még bírom őket, és mindenki mást aki hasonló sportot űz.
2013. dec. 11. 21:59
20/25 anonim válasza:
Nekem sem a kinézetükkel van probléma, hanem a viselkedéssel! Egyszerűn nem férfias amit mutatnak, rázzák a hátsójuk , belőtt haj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!