Magas vagyok, hosszú kezekkel és vékony. Így is van esélyem arra, hogy kinézzek valahogy?
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 13:50
1/7 A kérdező kommentje:
saját testsúlyos edzéssel
2013. dec. 7. 13:50
2/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyom,de jó étrend és kondizás segített.
Saját testsúllyal viszont nem leszel valami vastag..
3/7 anonim válasza:
Ha megnézed a street workout edzéseket youtube-on látni fogod hogy saját testsúllyal való bármilyen edzéstől fejlődhetsz, viszont a jobb eredmény érdekében súlyzós edzést is iktass be, ahogy én is. Nagyon fontos az étrend.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos itthon csak 2db 10 kilós kézi súlyzóm van, nem tudom mire elég. Ha egyre pakolom az összes súlyt akkor valamivel több, max 15kg. Szűk húzódzkodásnál meg 77 kilóval ,,bicepszezek".
2013. dec. 7. 14:10
6/7 A kérdező kommentje:
Ilyen adottságokkal muszáj valamilyen kiegészítőt használni, ha nem tudok egész nap rizst csirkével zabálni?
2013. dec. 7. 14:11
7/7 anonim válasza:
Az étrendkiegészítő az csak segít kiegészíteni az étrended ha valamiben hiányosság van, tehát önmagában semmit nem ér, én sem tehetem meg mindig a csirke hús evést, sőt múltkor is már öklendeztem a 8. kanál rizsnél.. néha krumplival váltom ki, a csirke is csak egyfajta hús az izomnövelésre, lehet ott konzerves szardíniát, heringet, sprotnit is enni, vagy tojást stb
Nem attól leszel előrébb vagy hátrébb hogy naponta eszel csirkemellet, ugyanúgy kell edzeni meg rendesen enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!