Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak már?

Mit csináljak már?

Figyelt kérdés

Másfél éve elkezdtem edzeni,amúgyis sportos testalkatom van,de a rohadt másfél év alatt szaros 5 kg-jött fel..

Állandóan olvasgatok ez után,az étrendem rendben van,bár sokszor majdhogynem visszaöklendezem már a rízst meg a csirkemellet de lenyomom mer fejlődni akarok..nem mindig van pén csirkemellre ilyenkor simán föttojással eszem a rízst...másfél éve szartsem eszek ami jólesik csak eröltetem le a rizst másfél év alatt 5 kg-ért...

mostmár rohadtúl elegem van...nem adom fel,de nemértem míért nem jön rám a kiló..akivel edzeni járok ez idő alatt úgy elhagyott mint a sicc..szar a kajájja nefigyel semmire,én segítettem neki mindenben mitkell csinálni,sőt elötteis sokkkal gyengébb volt nállam mind kinézetre mind erőre..edzés után gyorsfelszívodású ch-t,fehérjét is iszom,rá egy órán belúl teljes étkezéses rízs csirke...

rohadt 5 kg ért...vitamint is fogyasztom...

nem értem már milehet,elkeserít,hogy másfél énnyi kemény edzés ment a levesbe,mert sokkal nagyobbnak kéne lennem..

Mindigis elleneztem a szteroidokat,de mostmár úgy leszek vele,hogy nemérdekel,szedni fogom...

Vagy mi a jó istent csináljak?mitől lehet ez??

a genetikámmal nemlehet szerintem baj,mert sportosnak tartom magam.

csak az a szomorú,hogy sokan tudják,hogy járok edzeni,és meglátnak,kiröhögnek,hogy szinte semmi változás..

Közben a teremben meg majd megdöglök,hogy megcsináljak mindent szabályosan és edzésterv szerint..heti max 4szer járok..

Mi a franctól nem fejlődök??

2013. dec. 5. 22:13
 1/1 clint ***** válasza:

én mindig azt mondtam, hogy a vékony alkatuaknak nem kellene a tiszta rizs-csirke étkezést követni...

Egyszerüen hülyeség...

A ch forrásokba vidd bele a kukoricalisztet, és a durumtésztát,a ch mennyiséget meg emeld meg emeld meg legalább napi 250grammal , ha más nincs cukros tömegnövelővel... A proteint cseréld le kevert fehérjére (tej) vagy marhaproteinre... (edzés utánra marha)

A lényege, hogy változtass az étkezési szokásokon egy időre... késöbb lassan azért vidd vissza legalább fele arányban a rizset...

2013. dec. 5. 22:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!