Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen ételeket ne egyek...

Tomika1097 kérdése:

Milyen ételeket ne egyek egyáltalán?

Figyelt kérdés

Milyen ételeket, élelmiszereket stb.

Most már egy hónapja járok kondizni, és jól haladok, de van egy kis fölösleg rajtam, de anyut hasaztam eddig...hogy még így is rendesen játszanak a kockáim. De az a fölösleget úgy szeretném leadni hogy nem akarok izmot veszíteni, hanem szinte minden nap hasazok keményen, és bizonyos ételeket, élelmiszereket szerintem nem kéne ennem... Azt szeretném kérdezni hogy miket ne egyetk... Előre is köszönöm!

2013. dec. 5. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Olvasd el az alapismereteket, vagy a Sárga Kapszulát, enélkül felesleges magyarázni neked, a dolgokat.
2013. dec. 5. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Én csak anyut kértem hogy 1-2 ételt, élelmiszert stb. mondjatok amit lehetőleg hagyak ki az étrendemből... Az alap fogalmakat stb. tudom, sokat olvasok.
2013. dec. 5. 20:30
 3/3 anonim válasza:
Ha valoban olyan sokat olvasnàl és tudnàl errol,akkor az àltalad is irt alap dolgokkal tisztàba lennél,amiket mellozni kell, mint pl: cukor,liszt, gyumolcsok, zsiros tejtermékek
2013. dec. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!