Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Trenbolone Acetát mellé Omnadren?

Trenbolone Acetát mellé Omnadren?

Figyelt kérdés

trenbolone mellé menne tesztoszteron->omnadren 250

jó kombó? májusi versenyemre akarok összehozni egy komolyabb formát étrendem 110%os

januárban kezdem januártól márciusig csak omnadren magában ez tömegelős fázis lesz, 600 gramm ch-al és 400 g proteinnel naponta valamint 100 g zsír

aztán március április a pucolás nem vagyok nagyon zsíros így gondoltam elég a 2 hónap diéta

aztán május végén levezetés

2013. dec. 3. 18:44
1 2
 11/11 oldfirehand95 ***** válasza:
Clint, igen használják a rendőrök is. Nekem is van egy ismerősöm, aki rendőrtisztire jár és elég erősen látszik rajta. Fórumon (testmester) olvastam, hogy a zembernek van egy ismerőse, aki rendőröknek is ad el. Előre meg lett beszélve, hogy pár embert bevisznek, kapnak egy pénzbírságot és ennyi, hogy úgy tűnjön, mint ha csinálnának is valamit. Ha nem tudnám, hogy Kelet-Európában élek, azt hinném, hogy Kelet-Európában élek.
2013. dec. 6. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!