Trenbolone Acetát mellé Omnadren?
trenbolone mellé menne tesztoszteron->omnadren 250
jó kombó? májusi versenyemre akarok összehozni egy komolyabb formát étrendem 110%os
januárban kezdem januártól márciusig csak omnadren magában ez tömegelős fázis lesz, 600 gramm ch-al és 400 g proteinnel naponta valamint 100 g zsír
aztán március április a pucolás nem vagyok nagyon zsíros így gondoltam elég a 2 hónap diéta
aztán május végén levezetés
itt teszed fel a kérdést, ha versenyző vagy????
amugy meg nem, omnadren már egy jó ideje hatástalan, ergo nem rakján bele a hatóanyagot csak élnek a régi fényekben, és ez alapján a trenbolone is hasonló lehet...
amugy tudtad, hogy büntetik???
nem vagyok versenyző még sajnos..:/
edzőmmel átbeszéltem már meg sok ismerőssel de mindenki mást mond szerettem volna az itteni fórumozók véleményét is kikérni!:)
omnadren sustaként működik
kérdező
azt kell mondjam, nagy h ülye vagy, nyilvános oldalra ilyet kiírsz, júliustól ugye van az új kox törvény gondolom, nem hallottál róla.
ez nem is baj, de az már inkább h itt a fogyasztásról beszélsz, amit 1 évig terjedővel honorál a törvény...
és gondolom , ha már magad sztárolod így, legalább nem az otthoni gépedről írtál, mert ezt az egész ország olvassa, és bizony rendőrök is, ip címet meg bemérni semeddig nem tart...
további sikeres koxmentes natúr edzést!
clint, nem tom te mivel foglalkozol,vagy mennyit értesz ehhez, de én nem légből kapott dologként írtam, amit írtam.
lehet h ki van írva a facebookon ilyesmi, addig míg vki nem jelenti, hidd el hivatalból lefolytatják az eljárást:)
nos... tudom mit csinál a rendőrség...
mint mondtam, ha annyira komolyan vennék ezt a szabályt ezreket kellene letartoztatni.
plusz a legtöbb rendőr, TEK-es ugyanugy szedi mint más...
a kérdésre amugy a válasz igen...a susta a trenbolone mellé...
A trenbolon cseszteti a libidót, és a tesztót és inkább szálkásít mint izomnövelő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!