Szerintetek hány év munkája lehet 60-65 kilót felszedni izomból?
Kathi Béla egyik interjújában azt a választ adta amikor kezdte fiatalon 70 kiló volt,és most már hogy nem edz már csak 140, amikor versenyzett azt mondta,hogy a 160at is elérte.
Ennyi izomtömeget hány év alatt lehet kb elérni?
ezek csak kilók de kétlem hogy mondta volna hogy főként izom volt.
mikor ő 150-160kiló közt volt akkor igencsak be volt hízva,testépítésnél már csak úgy 130kiló volt a súlya.
azt sem utolsó dolog hogy milyen magas az illető,Béla 181 vagy 182cm már nem tudom pontosan.
nyilván egy 165cmes embernek nehezebb felszedni x kiló izmot.
az az erőemelő időszakában volt,gyomra volt bőven és nagyon fedett volt, testépítőként nincs annyi...
De azért én ismerem a Béci kúráit, nem egy átlagemebernek van tervezve...
ronnie coleman kúráját olvastam vhol pár éve:
a mi nekünk sustanon tesztokeverékből+enantát+cipionát (máshogy havják kinn őket) kétnapontati 1-2 helyett)naponta szúrta (he, egy marék clenbuterol, egy marék dianabol és mindennap stanazol injekció....
emelett pedig természetesen növekedsi hormonok...
NNaa hasonló erejüeket képzeljetek el itthon is a nagyobb méretű testépítőknél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!