Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izmos, kockás a hasam de...

Izmos, kockás a hasam de mégis kerekedik, kidülled. MIért van ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mióta tudom az eszem sportolok,mindig is edzettem hasra. Saját meglátásom szerint inkább hasra hízok csak.Mezomorf alkatom van szóval inkább az alhasamon van egy kevés zsír,de idegesít hogy hiába kockás,mégis olyan kidülledő,kerek a hasam ha nem feszítek rá.Az étrendem nagyon kaki eszek össze vissza mindent,mert még diák vagyok és nem vagyunk valami pénzesek. Szóval nem igazán válogathatok. Ha egészséges étrenden élnék akkor lapos lenne végre a hasam,vagy ez inkább genetika ? Van 1 haverom neki tök lapos a hasa bár mondjuk nem is annyira izmos... Normális válaszokat kérnék ha lehet.

2013. nov. 30. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Oldalsó hasizmokra is eddz, az segíthet. Azt te látod, hogy a zsír okozza-e vagy csak a hasfal ilyen dülledt.
2013. nov. 30. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csinalj több felhúzást és guggolást valamint súlyozott plank-ot
2013. nov. 30. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet attól is hogy fel vagy puffadva, ami nem megfelelő folyadékbeviteltől/táplálkozástól előfordulhat. Nagyon sok ember nem is tud egészségesen fenntartani egy annyira szálkás alkatot, hogy mindig látszódjanak a kockák a hasán. Nincs azzal semmi gond.
2013. nov. 30. 17:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Hááát... Vízen élek napközbe fehér kenyér pulykamell felvágottal,sajttal,paprikával. Ebédre általában valami húsos kaja van,edzés után 4 tükörtojás + 1 bögre kakaó a további menü pedig ismét szendvics. Napközbe 1-2 kocka csoki lecsúszik...De semmiféle üdítőt nem fogyasztok. Gondolom ez nem annyira puffasztó étrend.
2013. nov. 30. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem is valami jó, azt elhiheted.
2013. nov. 30. 20:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos igen...tudom mit kéne de amíg nincs még meg a szakmám ,nincs pénz. Éééés amíg nincs pénz azt kell ennem amire apucinak meg anyucinak futja...Hidd el zavar,hogy még 19 éves fejjel is még nincs munkám,és ennyi terhet se tudok levenni a vállukról..De amint lesz munkám ez megváltozik és magamnak fogom állni a rendes egészséges kajákat :) Sajna még érettségi után vagyok most tanulom az első szakmát szóval még nincs pénz kajára..:S
2013. nov. 30. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem fontosabb az, hogy tudod, hol vagy erőszintben, mint az, hogy nincs napi 24-ben kockás hasad.
2013. nov. 30. 20:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Hogy hol vagyok erőszintben nyilván számít,de engem a kinézet jobban érdekel. Nem vagyok súlyemelő/erőemelő/strongman. Én csak alakformáló/fitneszező vagyok
2013. nov. 30. 21:13
 9/9 anonim válasza:
Szia! :) Itt megoldást találhatsz a problémádra. ;) [link]
2014. aug. 30. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!