Akinek megvan Paul Wade-Fegyencedzés című könyve az leírná, hogy milyen a könyv? Köszönöm.
Figyelt kérdés
Inkabb arra vagyok kivancsi,hogy hogy nez ki.Van benne edzesterv?Megadja,hogy milyen napon miből mennyit csináljunk?2013. nov. 23. 19:30
1/9 anonim válasza:
Jó könyv, de a testépítőket erősen fikázza, amit nem kell figyelembe venni, az csak marketingfogás. Vannak benne tervek is. Te is le tudod tölteni, olvasd el.
Google-ba: fegyencedzés pdf. az első találat jó lesz.:)
2/9 *Glissade* válasza:
Jó könyv, de ajánlom mellé a Mesztelen harcost az sokkal jobb könyv!
De abban nincsenek edzéstervek.
3/9 anonim válasza:
Főleg ha meztelen a harcos. Nem mesztelen.:)
6/9 anonim válasza:
Csak akkor érdemes a szerint edzeni ha eddig életedben nem mozdultál meg. Amúgy egy fos.
7/9 anonim válasza:
6: megnézném, hogy a haladó részeket mennyire tudod teljesíteni, csak így, kisujjból.
Azért, mert Te nem jöttél még rá, hogy a legeslegkezdőbb lépéseket ki lehet hagyni, attól még nem kell lefikázni.
8/9 anonim válasza:
Könyv fele kb kuka, alap marketing duma hogy vegyék és beszéljenek róla. Viszont a gyakorlatok jól le vannak írva, illetve képekkel illusztrálva. Otthonra tökéletes, annak meg főleg aki eddig életében nem csinált még semmi hasonlót. Bár nem kell foggal körömmel ragaszkodni a könyvben leírtakhoz (edzésterv és sorozatok)
9/9 anonim válasza:
Valószínűleg lehetne sokkal jobbat írni, saját tapasztalatok alapján, de pont az a baj, hogy a "saját tapasztalat" az saját tapasztalat, és valószínűleg másoknak meg az nem jönne be, amit én írok és kukáznák az én könyvem felét is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!