Ma érkezett meg a 2,5kg-s MyProtein Impact Whey-em edzés után hány kanállal menjen? (először rendeltem MP-től mert sok jót hallottam róla)
Ezt a proteint már pár éve bevizsgáltatták wash nincs 80% hanem kb 60... (és a listán ebbe volt a legtöbb)
Nem mindig a cimke a mérvadó.
2. válaszoló mondj még ilyen hülyeségeket...
Wash jól leírta, de menjen gyors ch is, 0,5-1 tskg/g.
jah tehát te pontosan tudod 3. válaszoló???
szeretem az ilyen embereket, nem is tudják hogy igaz e amit hallanak (olvasnak) csak egyből hülyéznek...
".....
Ezt a proteint már pár éve bevizsgáltatták wash nincs 80% hanem kb 60... (és a listán ebbe volt a legtöbb)
Nem mindig a cimke a mérvadó.
....."
De szeretném látni a nagy nevű amcsikban vajon mi lehet?!?! Ha az alapanyag ami elvileg 80%-os és a te állításod szerint egy bevizsgálás csak 60%-ot mutatott ki..... akkor vajon azok a dizájnerek, amik alapanyaga ez és mellette szénhidrátok, ízfokozók, állagjavítók, stabilizátorok vannak akkor mennyi %-osak?!?! Talán 40% ? ;-)
Van hivatalos bevizsgálási tanúsítvány az oldalukon, kb majdnem egyedülálló módon a tápkiegcégek közt.
Te mire alapozod, amit mondasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!