Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az baj ha egy nap mondjuk...

Az baj ha egy nap mondjuk kétszer hasazok?

Figyelt kérdés
Meg az ha úgy csinálom h délelőtt le edzek és mondjuk este fele hasazok?

2013. nov. 19. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Pihenéskor fejlődik az izom edzés után. Ha túl sűrű az edzés, leépülhet ugyanúgy, mint ha túl ritka volna.

Hasizomnál nem tudom mennyit érdemes rápihenni, nem tudom ilyen szempontból milyen testrésznek számít. De szerintem a legjobb ha mondjuk 2-naponta edzed meg de akkor keményen.

2013. nov. 19. 21:51
 2/3 anonim válasza:
Ha nem egyféle gyakorlatot csinálsz hasra, akkor tolhatod mindennap, de azért ne kétszer.
2013. nov. 19. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
A has gyorsan regenerálódik, lehet minden nap is edzeni és szerintem naponta többször is, de felesleges, ettől sokkal jobban nem fog fejlődni. Elég heti 3-4 alkalom, ráadásul közvetetten sok más gyakorlatban is terhelődik. Régebben fősuli mellett vizsgaidőszakban volt, hogy 100 felülést megcsináltam óránként, így megvolt egy nap 1000 felülés. Persze nem minden nap, de nem is lett túledzve, viszont mostani ésszel nincs sok értelme. Az a heti pár alkalom legyen kemény, akár köredzés és ez elég az izomnak, a rajta levő zsír pedig úgyis az étrenden múlik.
2013. nov. 19. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!