Van ettől durvább szimmetria a profi testépítőknél? Egyszerűen hihetetlen?
ma 16:53
na ja,nem sythol hanem meg piszkált videó látszik az ajtón
attól ez a forma bejön, nem azt jelenti, hogy olajat kell használni, csak eltudnám fogadni, hogy így nézzek ki...ha jól emlékszem, pont ezt írtam.
amúgy jól tudod, lepontozzák aki használja, és nagyon látszódik, de kis mennyiségben nem látszódik, mert azt látod külső szemlélőként, hogy egy vagy két centivel nagyobb a karja, és azt így láthatatlanba nem lehet megmondani, h ehhez a sokadik propi szuri segítette hozzá, vagy az olaj...
hé montez!azt hittem mérnök létedre több eszed van...
nem hülyézünk és normálisan válaszolunk, ha én is úgy írok.
Igen, mérnök létemre nálad több eszem van és jobb ízlésem.
Az ország legnagyobb gyógyszergyárában dolgozom, mint minőségbiztosító. Szerinted ott alkalmaznak hulyéket is?
Olyan teszten mentem át, amin sok gyógyszerész is megbukik felvételkor ember! 4 órás teszt van, kapsz 500 kérdést, sokan csak pislognak. De biztos te vagy az okos és sytholos baromnak kellene lenni mindenkinek, mert az a fa sza! Gratulálok, legyél akkor olyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!