100% Whey Proteint (scitec) és mhn 100% wheyprotein közül nem tudok dönteni. Mivel mind kettőről hallottam jót és rosszat. Szóval azt kérdezném melyik a jobb a legtöbb szempontból?
"A scitec drágább de biztos van valami + jó tulajdonsága amiért ez van vagy nem?"
Ez a gond. Ebből indul ki minden vásárló, hogy "drágább, szóval jobb". Az MHN elsődleges előnye az ára: sokkal olcsóbb.
Másik előnye az, hogy nincs az, ami van a Scitecben: cukor. A Scitec túl sokat ad az ízre, amit egy normális testépítő szerintem magasról leszarik. Szóval MHN.
Azért drágább a scitec, mert sokat költenek a reklámozására. Menj fel egy random weboldalra, orrba-szájba nyomatják a scitec és a biotech reklámait.
Az mhn nem ismert annyira és ezért olcsóbb. Azonban ár/érték arányban (pl. nézd meg az aminoprofilját) sokkal jobb a scitec agyoncukrozott szörpízű vackainál.
Esetleg még kipróbálhatod a myprotein impact wheyt is. Én mindkettőt próbáltam, semmi bajom nincs velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!