Naturálon ezt a testalkatot el lehet érni?
2013. nov. 12. 21:35
1/13 anonim 

válasza:

Jo genetokával jo étrendel jo sok időveligen.
2/13 anonim 

válasza:

Halandó ember nem éri el ezt az alkatot naturálban.
3/13 anonim 

válasza:

Elölről is kéne egy kép róla, de sanszos, hogy cuccol.
4/13 anonim 

válasza:

magát a formát, és izmok kirajzolódását, szóval a testalkatot amit kérdezel szerintem igen, de a méretet nem. itt mondjuk a srác 90 kiló szálkásan, te meg mondjuk el tudod érni 75 kilósan szálkásan
5/13 anonim 

válasza:

Utolsó: akkor már nem lehet elérni. De az, hogy hogyan duzzadnak az izmok, az genetika. Az az, amit nem tudsz változtatni(nyilván a méretükön, és a szárazságukon).
6/13 anonim 

válasza:

Azt azért megjegyezném hogy a fények elég sokat dobnak a formán.
Tehát lehet nem olyan durva az
7/13 anonim 

válasza:

Ebből a lépből ami látszik, az alapján SZERINTEM nem.
8/13 anonim 

válasza:

69%-os, dobj már egy képet magadról, mert évek óta írod itt az elvetemült szöveget, hogy szerinted semmi nem durva. Te mit értél el mutasd már meg, ha ekkora az arc. Ha meg nem mered, akkor kérlek ne írd be minden koxos formához, hogy elérhető naturálban.
9/13 anonim 

válasza:

Nem irok évek óta lehet félreérthető volt a kommentem a forma szerintem is durva de nem látszik valami sok belőle és a fények+utómunka sokat dobhat egy fizikumon.
Itt egy példa egy magát naturálnak valló testépítőről( mondjuk ezt énis erősen kétlem de nem lehet biztosra tudni)
Profi foto:
Civilben: ( a középső az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!