Kb 1 hónapja gyúrok és most össze gyűlt a pénzem hogy vegyek egy jumbo professional terméket 6,5 kg szerintetek meglátszódni valami? Mert nem lenne pénzem ilyen dolgokra csak most van szerintetek megéri venni egyszeri alkalomra?
Figyelt kérdés
és ha igen akkor jumbo multi pakkal szedhetem e egyszerre mert kaptam egy olyat ajándékba2013. nov. 10. 20:37
11/15 A kérdező kommentje:
talán ezért szeretnék változtatni rajta de nagyon jól nézek ki így is nem panaszkodnak :$
2013. nov. 12. 18:46
12/15 anonim válasza:
Ide jöhet kép, 106kiló a szálkás súlyod közelébe se lehet naturálba... 48as pajszerre meg büszke lehetsz, ha van rajtad 15kg fölös zsír. Tipikus buta ember, beszól másnak, a karját pajszernek hívja...
13/15 A kérdező kommentje:
egy értelmes ember köszönöm
2013. nov. 13. 19:08
14/15 anonim válasza:
?Naturalba ki mondta h natural vagyok hulyegyerek 15kg zsir rajtam?
15/15 anonim válasza:
Toltottem fel kepet 3perc mulva 5privat jott h versenyzek e es h adjak tanacsokat nekik ulj a hatadra facan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!