Jumbo vagy Jumbo Professional?
Most szeretnék venni tömegnövelőt már egy 8 hónapja járok rendszeresen edzeni. Néztem hogy mi a különbség de nem nagyon tudok dönteni. A professionalban több a fehérje és kevesebb a szénhidrát, van benne l-karnitin ami zsírégető hatású. Nem vagyok kövér 73 kg 185 cm nem tudom mennyire lenne hatásos. Így lehet hogy jobb lenne mivel szénhidrátot azért mégis könnyebb bevinni mint fehérjét.
De egy 3000 forinttal drágább. Még egy valamilyen vitamin készletet vennék mellé semmi mást.
Megéri drágábban vagy nem sokat számítanak a különbségek?
17/F
Mert a professionalban legalább 30% fehérje van. Senkinek nem ajánlott a sima jumbo ami egy cukorkupac. Nem gyors ch-ból kell bevinni a napi ch mennyiséget.
Ha pedig külön veszel proteint (pl mhn whey, myprotein impact) és ahhoz teszel edzés után (de csak akkor!) gyors ch-t, akkor gazdaságosabban jössz ki és magad állíthatod be a makrotápanyagok arányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!