Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ha bemegyek a...

Szerintetek ha bemegyek a scitec-be venni zsírégetőt akkor oda is adják vagy ez korhoz kötött?

Figyelt kérdés
a helyzet hogy jelenleg diétán vagyok és eddig edzettem lejártam egy 1 évig de aztán rájöttem hogy inkább elöbb fogynom kell hogy látszódjanak az izmok, tehát egyik ismerősöm ajánlotta a revex-16 zsírégetőt csak én láttam hogy ezt 21 éves kor alatt nem lehet szedni vagy mi, aztán ha én most 15 éves-en bemennék a scitec-be venni odaadnák? tudom hogy a zsírégető magában nem jó futni kell mellé meg mindenféle mozgásformát hogy foyjunk ebbe tisztában vagyok, csak lehet hogy bevállna, végülis még nem próbáltam, ti mit gondoltok? én is vehetnék? csak kipróbálom mennyire van hatással rám

2013. nov. 10. 13:31
1 2
 11/15 Osynho ***** válasza:

Atyaég... Súlyosan hiányosak az ismereteid és folyamatosan ellentmondasz önmagadnak.

"nem akarok szálkásodni -_- csak fogyni ne értsetek félre tudom mit jelent"

Nyilvánvalóan nem tudod.

"de a bodybuilder-en irták a fórumon hogy sokaknak bevállt, persze jó étrenddel együtt de én nem irtam hogy nincs jó étrendem csak azt hogy nem számolgatom ki..."

A jó étrend számolgatás után alakítható ki. Nem is kell írnod, hogy jó az étrended, mivel nem számolod, így fogalmad sincs róla, hogy jó-e. :)

Tehát: amíg nincs jó étrended, nem ér semmit egy ilyen cucc. Mondjuk egyébként sem sokat, max egy kis plusz a diéta mellé. Tehát kaja 99,99%, a többi a zsírégető. Előbbit hanyagolod, utóbbit fontosnak gondolod...

2013. nov. 10. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Még egyszer.. nézd meg.. az összetevőket.

Nincsenek varázsszerek, egyik összetevő sem az.

2013. nov. 10. 14:32
 13/15 A kérdező kommentje:
nem jobban értek hozzá, hanem van ismerettségi körömben olyank akik már próbálták és bevált nekik.. jah és igen bocsánat akkor a ugyanaz mindegy nem érdekel amugy eltértünk a kérdéstől most akkor vehetek zsírégetőt vagy nem? a többivel ti ne törödjetek
2013. nov. 10. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Valahol kiadják valahol nem, szerintem kiadják, de meg kell próbálni.

És még egyszer, nem ezen fog múlni, nem biztos, hogy neked ugyanúgy fog beválni, még akkor sem, ha tonnaszámra eszed, ami pedig nem célszerű.

2013. nov. 10. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy a bátyádnak lesz ajándékba.
2013. nov. 10. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!