Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ha bemegyek a...

Szerintetek ha bemegyek a scitec-be venni zsírégetőt akkor oda is adják vagy ez korhoz kötött?

Figyelt kérdés
a helyzet hogy jelenleg diétán vagyok és eddig edzettem lejártam egy 1 évig de aztán rájöttem hogy inkább elöbb fogynom kell hogy látszódjanak az izmok, tehát egyik ismerősöm ajánlotta a revex-16 zsírégetőt csak én láttam hogy ezt 21 éves kor alatt nem lehet szedni vagy mi, aztán ha én most 15 éves-en bemennék a scitec-be venni odaadnák? tudom hogy a zsírégető magában nem jó futni kell mellé meg mindenféle mozgásformát hogy foyjunk ebbe tisztában vagyok, csak lehet hogy bevállna, végülis még nem próbáltam, ti mit gondoltok? én is vehetnék? csak kipróbálom mennyire van hatással rám

2013. nov. 10. 13:31
1 2
 1/15 Osynho ***** válasza:

"eddig edzettem lejártam egy 1 évig de aztán rájöttem hogy inkább elöbb fogynom kell "

És ez miért jelenti azt, hogy többet nem jársz edzeni?

Étrended hogy néz ki?

2013. nov. 10. 13:35
 2/15 A kérdező kommentje:
bocs nem irtam hogy nem járok le többet de tömegnövelő nélkül nem lesz olyan az eredmény mint amilyet szeretnék csak ahhoz le kell fogynom és onnan tömeget növelnem az étrendemben meg semmi különös nincs, meg nincs ilyen táblázatom hogy mit mikor eszek meg mittomén nem csinálok én ilyen fa.szságokat mint a testépítők csak izmosodni akarok de ahhz tömegnövelő kell az egészséges kaja az meg van abban nincs gáz de nem szoktam kiszámolni hogy mit mikor
2013. nov. 10. 13:49
 3/15 Osynho ***** válasza:
Tehát nem tudod miből mennyit eszel, de zsírégetőt akarsz venni? Annak mi értelme?
2013. nov. 10. 13:58
 4/15 A kérdező kommentje:
azt irtam hogy nem tudom mit mikor nem azt hogy nem tudom mennyit -_- tudom mit eszek csak nem számolgatom ki emellett sok vizet iszom veszek be minden nap multivitamin-t, fehérjét is próbálok minden nap,
2013. nov. 10. 14:01
 5/15 Osynho ***** válasza:

"azt irtam hogy nem tudom mit mikor nem azt hogy nem tudom mennyit -_- tudom mit eszek csak nem számolgatom ki"

Tehát nem tudod miből mennyit viszel be, mert nem számolgatod. Vagy kb tisztában vagy a fehérje, ch, zsír beviteleddel?

2013. nov. 10. 14:04
 6/15 anonim ***** válasza:

Bármit odaadnak, abból élnek hogy pénzt adsz nekik. Szerinted mit nem adnának azért, hogy pénzt adj? Bármit adnának.

Ettől még nem létezik zsírégető, lehet összeszorított szemekkel és farpofákkal hinni benne, nem lesz ilyen.

Összetevők:

Citrus aurantinum kivonat (4% szinefrin tartalommal), L-fenilalanin, L-tirozin, koffein anhidrous, Garcinia

cambogia kivonat (60% hidroxi-citromsav tartalommal), zöld tea kivonat (>50% polifenol tartalommal), keserűdinnye kivonat, Dandelion (Taraxacum officinale), heszperidin, inozitol, naringin, quercetin, resveratrol, alfa-liponsav, BioPerineŸ, krómpikolinát

Mégis mit nem lehetne ezek közül fogyasztani?

Csak egy fityinget nem ér az egész, ennyi pénzből tudod mennyi húst tudnál venni? És még több olcsóbb májat. És kevesebb, de rohadt finom füstölt lazacot..

Az összetevők között látsz olyat, amitől szerinted a tested akkor is zsírt égetne, adna le ha mellette szénhidrátokkal/tejjel magasba tolod az inzulinszintedet?

2013. nov. 10. 14:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Szálkásítás alatt nem fogsz tudni izmosodni, ahhoz pedig még jobban kiszámolt és szigorúbban betartott étrend kell.

Ezt a "f4szságot" meg kell csinálni, ha eredményt akarsz.

Egy zsírégető (és kb semmilyen kiegészítő) rendes étrend nélkül nem sokat ér, nem ezen fog múlni, hogy rendesen leszálkásodj.

2013. nov. 10. 14:08
 8/15 A kérdező kommentje:
nem akarok szálkásodni -_- csak fogyni ne értsetek félre tudom mit jelent, de a bodybuilder-en irták a fórumon hogy sokaknak bevállt, persze jó étrenddel együtt de én nem irtam hogy nincs jó étrendem csak azt hogy nem számolgatom ki... meg különben is sokan vannak többek közt ismerőseim s akik nem tartották be az étrendet meg stb. párszor odafigyelnek rá és mégis meglátszik hogy edzenek, nem is kicsit, tehát nagyon túl izélitek ezt a dolgot hogy minden ki kell mérni meg ilyen fa.szságokat, tehát vagy ti nem értetek eleget hozzá, mer a bodybuilderen meg ismerettségi köreimben amiket mondanak nagy ellentétek vanak aközött meg eközött amiket ti irtok.
2013. nov. 10. 14:19
 9/15 anonim ***** válasza:

Ezt fáj olvasni...

Szálkásodás = fogyás.

Inkább ne költsd a pénzt, ha azt se tudod mit miért teszel és az mit jelent.

2013. nov. 10. 14:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Húúú bammeg, akkor csináld! Úgyis jobban értesz hozzá, ezekkel a hülye kis szmájlikkal "-_-" is telerakod a hozzászólásaidat, mintha mi lennénk a hülyék, kérlek, taníts minket!
2013. nov. 10. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!