Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen hatása van?

Milyen hatása van?

Figyelt kérdés
Vettem a tescoba Isotonic Drinket, tömegnövelőként. Hát azt mondták h részben tömeget is növel. És irták az interneten h fél liter vizben, 5g-ot kell beletenni, vagyis egy teás pupos kanállal. Ez igaz? És ha bekevertem, akkor a fél litert egyböl igyam meg, vagy edzés elött, után igyam??? Vagy netán edzés közben?? És napi hány ilyet kell meginnom?? Valaki tud ezekre választ adni?:)
2013. nov. 9. 22:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
isotonic, mint tömegnövelő??? Ne hülyéskedj már. Legalább néznél utána a dolgoknak.
2013. nov. 9. 22:06
 2/18 A kérdező kommentje:
Ezt mndták, meg ezt is irták, h az igya, aki NEM DIÉTÁZIK, és mint irtam RÉSZBEN tömeget növel. Rendes választ vároka kérdéseimre, nem hülyeséget. Am te meg olvasd el mit irtam ki..... -,-"
2013. nov. 9. 22:08
 3/18 anonim ***** válasza:
62%

De idióta baromságot írtál ki kérdező, ezt kéne felfogni. Szetinted hogy a rákba növelne tömeget 5g akármi sza r is? Gondolkozzál már vaze! Az isotonic az elhasznált sókat pótolja a szervezetedben, nem tömegnövelő. Ne legyél már ostoba.

Ezek tömegnövelők, nézz utána: jumbo, volumass, hypermass , stb. Nézd már megy, hogy ezekben mennyi a fehérje, ch és mekkor a egy adag és majd rájössz, hogy mekkora baromságot kérdeztél!

2013. nov. 9. 22:14
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
És előbb gondolkodni és kérdezni kellene ,nem megvenni olyan terméket, ami nem a célodat szolgálja! És még neked áll följebb, mikor gőzöd nincs a dolgokról.
2013. nov. 9. 22:16
 5/18 A kérdező kommentje:
Az én kérdéseimet te ne baromságozd le, mert ha nem tudsz rendesen válaszolni, akkor ink ne is válaszoljál.. arra van a gyakorikérdések, h kérdezzünk, és mind 1 h mit.. Volt aki azt irta h jó tömegnövelésre is. erre kérdeztem rá.... De ide figyelj, most jol figyeld a monitort, mert csak egyszer irom le.... Már töbször is volt h kiirtam egy kérdést, és pofátlanul, beleszolsz meg ilyesmi.... Ha nem tudsz rendesen megnyilvánulni, akkor sehogy.. És a kérdéseimre nem kell válaszolnod ha ilyen bunkó paraszt modon megy csak....ISTENEM vannak még hülyék -,-"
2013. nov. 9. 22:18
 6/18 A kérdező kommentje:
HA egyszer ezt mondta nekem az eladó te sííkk eszűűű... mndtam h olvasd el a kérdést... istenem -,-"
2013. nov. 9. 22:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, kedvesen szólok. Nincs igazad. Figyelj Montez mondanivalójának tartalmára. Fogd fel, ha sikerül. Ugyanis az válasz a kérdésedre.
2013. nov. 9. 22:21
 8/18 A kérdező kommentje:
De akkor se kell ilyen paraszt modon letámadni... am nagyon válasz, mert én azt mndtam h nekem azt mondták hogy aki diétázik az ne igya... Meg azt kérdeztem h mennyit igyak egy nap belőle meg ilyesmi... Nem az volt a kérdésem h h kell kioktatni
2013. nov. 9. 22:22
 9/18 anonim ***** válasza:
72%

Kiskocsog debil vagy az a gond. qrvára nem értesz hozzá de beugatsz. Leírtam mik a tömegnövelők, ergo segítettem.

És honnan tudjam, hogy ki a kérdező, nincs a neved kitéve? Igazi gyökér vagy.

2013. nov. 9. 22:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha hülyeséget hiszel, akkor ki leszel javítva. Ha mellé gyökér vagy, akkor ki leszel oktatva. Nehogymár azt hidd, hogy tévedhetetlen vagy! Ki a fene vagy te? Előbb gondolkodj, aztán háborodj fel. Ha van benne tisztesség, bocsánatot kérsz, és elgondolkodsz itt az egészen. Ha nincs, akkor hőbörögj csaj tovább, te leendő állampolgár. Úgy örülök, hogy ilyenekkel van tele a haza...
2013. nov. 9. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!