Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megdobnatok par tapasztalt...

Megdobnatok par tapasztalt tanacsokkal?

Figyelt kérdés

2 kerdesem lenne:

1.Tisztaban vagyok a kreatin szabalyos fogyasztasaval feltoltes es szinttartas.A kura mellet lehet szedni tomegnovelot es feherjet??

2.173 magas 60 kg vagyok eleg nehezen ragadnak ram a kilok.Szeretnek olyan 15-20 kg-ot felszedni...Meik lehetoseg a leggkedvezobb?:

-edzes elott kreatin edzes utan tomegnovelo(20% feherje 75%ch) lefekves elott feherje(a kreatin szedese edzes elott 5g fel oraval itt nincs kura csak edzes napokon lenne 5g)

-edzes elott amino utana tomegnovelo lefekves elot feherje

-naponta 2x etkezes kozben vitamin edzes utan tomegnovelo legekves elott feherje

Az etrendem 70% jo.Elore koszonom a valaszokat!!

2013. nov. 9. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem kell túlspilázni.

Fehérje reggel, edzés után, este.

Amino szintén.

Tömegnövelő meg kaja helyett.

2013. nov. 9. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Jah a kreatint meg szerintem úgy, h ami az adag tömegnövelőben van, azt vond ki és annyit szedj be.

Bár én leszartam, nem foglalkoztam ilyenekkel.

De majd jön okosabb, aki helyretesz.

2013. nov. 9. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Első:

napi három fehérje? Minek?

Amino egy kezdőnek? Minek?

Ezen felül tömegnövelő? Ráadásul nem edzés után? Minek?

2013. nov. 9. 21:54
 4/9 Valter6672 ***** válasza:
tömegnövelő kaja helyett? WTF? ne a táplálékkiegészítőtől várd az eredményt, hanem a SZILÁRD kajától.
2013. nov. 9. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Rosszul fogalmaztam.

Akkor szokták inni.

Szal van, aki reggel, van aki edzés után, vagy este.

2013. nov. 10. 09:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Eddig meg 1 valaszal sem jutottam eloreb...
2013. nov. 10. 09:51
 7/9 A kérdező kommentje:

A kerdes az hogy a tomegnovelo es a feherje mellet kreatint aminot vagy vitaminokat szedjek??

Nem vagyok anyira kezdo 7 honapja edzek 2 honap konditerem utana vettem ithoni gepeket:van padom, egyenesrud, 2 egykezes, mind alithato 2 kilonkent szoval minden izomra tudok edzeni mint a konditeremben.

2013. nov. 10. 09:55
 8/9 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válasz: egy jó vitamin az alap.

Utána lehet egy kreatin kúra, ha szeretnéd, az aminoból max. a speciálisaknak veszed hasznát(pl. BCAA), de azokat is inkább szálkásításkor.

2013. nov. 10. 11:40
 9/9 A kérdező kommentje:
kosz!ment a zold kez
2013. nov. 10. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!