Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen nyújtásokat csinájak...

Milyen nyújtásokat csinájak spárgához?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék spárgázni de nem tudok ha esetleg tudnátok olyan nyújtásokat ami nektek bevált és tényleg jó akkor lécci részletesen írjátok le hogy mit csinájak ?
2013. nov. 9. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=cVGqB8mh_po

csak persze értelem szerűen legalább 1 percig maradj a nyújtásban,ne ilyen gyorsan csináld,ahogy a bemutatóban.

2013. nov. 9. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:

mindenki azt mondja h fokozatosan kell csinálni, nem rúgózni, nekem meg az ellentettje vált be, de belegondolva tényleg veszélyes, mert merev szalagoknál szakadást is okozhat.

mindig rúgóztattam a lábam, és amikor sikerült lejjebb menni 4-5 centit, megtartottam szép lassan.

két hét múlva azt hiszem(mert jó régen volt mikor megtanultam megcsinálni) már sikerült, és azóta is megy, sporthoz nagyon kell.

2013. nov. 9. 17:26
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :) remélem egyszer nekem is fog :)
2013. nov. 9. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!