Honnan tudom hogy bevizesedtem?
Figyelt kérdés
Üdv.
A kérdés adott.
Normális válaszokat kérek, köszönöm !
2013. nov. 8. 12:55
1/3 anonim válasza:
Egyszerű! Ha bőr alatt vizesedsz, (kar vagy láb) akkor nyomd meg erősen az ujjaddal és ha ott marad a lenyomata egy ideig akkor vizes vagy. Normál esetben nem marad lenyomat benne. Ha belülről vizesedsz, agyban, tüdőben, szívben akkár súlyos tünetek, agyban vizesedés heves fejfájást, tudatzavarokat, hányást okoz, a tüdőben szívben való vizesedés súlyos légzési nehézséget, fulladást okozhat.
2/3 clint válasza:
Ha a testépítésben félrehasznált vizesedés szóra gondolsz, az egyszerüen azt jelenti, hogy fedett vagy, azaz nem szálkás, de izmos.
Van vállad, melled, hasad kicsi, hátad nagy stb de fedett, nem látszanak az izomrostok és erek vagy max kicsi eresedés... ez a vizesedés szó egyébként rossz, mert valójában azt jelenti amit az előttem válaszoló leírt.
3/3 anonim válasza:
Ha az erek nem látszanak a karodon pl, na akkor vizes vagy. . jó esetben, mert lehetsz zsíros is! Ha dobsz fel képet, akkor megszakértjük!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!