Saját testsúllyal való testépítő edzést végzek. A snüsszözés akadályozhat-e az izomfejlődésben? (max. Napi 3) 17/f
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 16:55
1/4 anonim válasza:
Saját súllyal amúgy sem jön annyi izom, mintha súlyzóznál, még étrenddel sem.
Túl sokat nem változtat a füstmentes dohányzás rajta, de továbbra sem egészséges.
2/4 anonim válasza:
ezt a kérdést minek írtad ki kétszer?az előzőben is kaptál rá választ...
3/4 A kérdező kommentje:
második kommentelő :
azért, mert azt a Dohányzás, ezt meg a Sport kategóriában kérdeztem. az előzőnél nem kaptam túl hozzáértő és kielégítő válaszokat, gondoltam itt a testépítés kategóriában jobb segítséget kapok.
2013. nov. 6. 17:41
4/4 anonim válasza:
az ereket szűkíti,ha túlzásba viszed,akkor idővel jelentkezhet rendszeres végtag zsibbadás.
a napi 3 viszont nem sok,akiket én ismerek snüssz használókat,nekik szinte egész nap a szájukban van,3-4 nap alatt végeznek ki 1 dobozt.
ettől függetlenül izmos az illető,csak zsibbad a keze gyakran és nincsen gerinc problémája a snüssztől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!