Drugs Bunny és a tej?
Azt tudom mi baja van a tejjel, viszont azt nem értem, hogy túrót, sajtot stb. miért eszik.
Valaki tudja?
Nem eszik turot és sajtot.
Azért mert egy retardált és azthiszi tud mindent.
sokan nem szeretik, én viszont igen, minden nap fogyasztok 1 liter tejet, vagy tejterméket, ami bármi lehet.
és mellette edzek is, ki így van ezzel ki úgy.
Azt hittem mindenki szeret a tejet.
Kíváncsi lennék DB mit tud a tej és az inzulinrezisztencia kapcsolatáról, cukorbetegség, idegrendszeri betegségek kapcsolatáról.
Már nem azért, de én kb. annyit néznék ki belőle (ez nem lenézés) hogy rossz a tej mert tejcukor és zsír van benne. Vagy nemtom, pár éve még ez volt a testépítők magyarázata arra miért nem jó a tej.
De egyébként komoly gyulladásokozó is, ami baj.
De ha valaki jól ismeri, és nem lesz mocskosul rosszul tőle, akkor az tudja azt is, hogy piszok anabolikus kaja. Ami nyilván nem egészséges, de hát baxxa meg, nőni kell annak aki izmosodni akar, nem? :D
Ááááá, nem sz.ar alapból a tej.
Csak a kis 7 milliárdos emberiség vidámabban élhetne nélküle (leszámítva a tejipart), de semmi gond nincsen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!