Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki kondizik, az csak hülye...

Aki kondizik, az csak hülye koxos az emberek szemében?

Figyelt kérdés

Miért nem tudnak táplálékkiegészítők nélkül edzeni?

Mit gondoltok erről?

2013. nov. 5. 20:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
azon kívül hogy nem tartom sportnak a gyúrást, nincs vele bajom sőt az sem baj hogy nem sport én is szoktam gyúrni néha sok haverom jár gyurodába és szed kiegészítőket hozzá de nem tartom őket sem hülyének sem koxosnak, amit te leírtál leginkább a butákra jellemző
2013. nov. 6. 00:22
 12/12 anonim válasza:

Tényleg sok ember ráaggatják ezt a jelzőt de a korosztályomban ez 2 főbb csoportra jellemző:

1. 120kg vagyok, sírok,hogy dagadt vagyok de nem teszek ellene

2. 50kgs páwa focista vagyok és a többiek csak koxolnak

Szerintem egy megfelelően összeállított étrend mellett NINCS szükség táplálék kiegészítőkre, illetve azt az izomzatot amit ezek nélkül nem tudsz fenntartani gyakorlatilag teljesen felesleges(tény h jól néz ki viszont) Másik probléma, hogy az emberek nagy része olyan tápkieget szed ami neki nem is megfelelő, túl sok minden van benne stb amit nem is hasznosít mégis méreg dágán megveszi

2013. nov. 6. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!