Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha reggel edzek akkor hogy...

Ha reggel edzek akkor hogy szedjem a kiegészítőket?

Figyelt kérdés
én úgy gondolom hogy felkelek egyből beviszem a hot bloodból előírt mennyiséget, amíg az hatni kezd ( én úgytudom kb fél óra )addig elkészülődök suliba stb... majd letolom az edzést ( itthon van multifunkcionális kondigép + rudak súllyal szóval nagyjából minden gyakorlatot itthon is eltudok végezni)majd ezután megy a fehérje + ch turmix majd utána megreggelizek ( zabpehely , persze egy kicsit feltúrbózba egy kis gyümölcs méz stb.. ) és a ha ez így okés szerintetek is akkor mikor vegyem be a vitaminokat (Multi-Pro Plus ) edzés előtt vagy edzés után kajával??
2013. nov. 2. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Éhgyomorra akarsz edzeni? Nem a legjobb ötlet szerintem, legalább Glutamin, BCAA kéne előtte.
2013. nov. 2. 22:10
 2/8 A kérdező kommentje:
és hogyha először a reggelit enném meg és utána az edzést?
2013. nov. 2. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Megennéd az edzést?
2013. nov. 2. 22:22
 4/8 A kérdező kommentje:
bocsi :) elírtam, de gondolom ettől még érthető a kérdés
2013. nov. 2. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyből kaja után meg megint nem jó edzeni. Volt egy cikk az éhgyomros edzésről, elvileg ha jó önfegyelmed van, semmi nem akadályoz meg benne, de glutamin BCAA valóban nem ártana előtte.
2013. nov. 2. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet éhgyomorra, ha bírod, de a glutamin, BCAA jót tesz, az biztos.
2013. nov. 2. 22:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy a BCAA tömegeléskor nem nagyon kell és pazarlás lenni, viszont akkor így érdemes lenne rá befektetni? és nem gond hogy ha csak reggel megy edzés előtt ?
2013. nov. 2. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:

A te helyzeted speciális, mert kelés után akarsz edzeni.

Ezen kívül meg nincs sok értelme tömegeléskor, valóban.

2013. nov. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!