Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Calisthenicset és kondis...

Calisthenicset és kondis edzést lehet kombinálni?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a két műfajt egymás mellett űzni.. pl egyik nap kondis, másik nap calisthenics, esetleg egy edzésen belül váltogatni a kettőt..

Ha lehet, és nem nagy kérés, tud valaki egy kis "edzéstervet" mondani rá, tehát melyik gyakorlat mellé mi használ igazán?

2013. okt. 30. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet. Én azt javaslom, hogy egy edzésen belül csináld meg a kettőt. Én a következőt csinálom:

Push-Pull-Leg felosztásban edzek ittohon a következő gyakorlatokkal:

Push(Mell,váll,tricepsz)

Fekvenyomás egykezesekkel(akár döntött padon)

Tolódzkodás

Diamond fekvőtámasz

Vállból nyomás egykezesekkel

Tricepsznyújtás fej fölött.

Pull(hát, bicepsz, csukyla)

Húzódzkodás

Evezés(én saját testúllyal csinálom, de ha kondiban vagy akkor csinálhatod géppel is)

Fűrészelés

Vállvonogatás

Bicepsz állva

Leg

Egylábas guggolás

Bolgár guggolás

Kitörés

Vádliemelés

Legalább 1 nap pihenés az edzések között.

Én mindenből 4 sorozatot csinálok, kivéve a vádliemelésből mert abból csak 1 gyakorlatom van, abból 8-10.

Remélem segítettem.

2013. okt. 30. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és ha kondiban edzel akkor a lábnál még csinálj combhajlítóra is valamit, én itthon nem tudom megoldani.
2013. okt. 30. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Ilyen szépen összeszedett cuccra nem is számítottam, nagyon szépen köszönöm! A közeljövőben kipróbálom ;)
2013. nov. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!