Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kiszoktátok csapni a mostani...

Kiszoktátok csapni a mostani testépítőkre, ahogy kinéznek?

Figyelt kérdés

...a biztosítékot!

Kicsit idegesítő, hogy a legnagyobb tápszer gyártók a mr olympia és egyéb vajas kenyéren felhízlalt emberekkel reklámoztatja magát, egy hamis képet elültetve főleg a fiatalokban, h vegyél minél több tápszert, mert igenis lehetsz ilyen, mint mi!

Nem érzitek átverésnek ezt?

Gazdasági versenyhivatalnél nem lehet az ilyet kifogásolni valótlan reklámok miatt?

2013. okt. 29. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Az egész világban ez megy, nem csak a táplálékkiegészítőknél. Reklámarc kell mindenhez. Sokmindent nem tudsz tenni ellene.
2013. okt. 29. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
kiszoktátok csapni.. :D
2013. okt. 29. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
én hirtelen nem erre gondoltam :D
2013. okt. 29. 12:05
 4/8 A kérdező kommentje:

rossz az aki rosszra gondol:)

direkt így írtam ki, mert a figyelemfelhívás volt a fő szempont:)

kb annyi köze van a kérdés valódi tartamának a többi részben megfogalmazott tartalomhoz, mint a jelenkori mr olympiáknak a hmb vagy l -karnitin féle tápszerekhez....mégis reklámozzák őket!

2013. okt. 29. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, az egy dolog, hogy nem csak a tápkieg miatt ekkorák, de nekem nagyobb motiváció egy ilyen ember, mint egy naturálnak mondott koxos. A másik pedig: vegyünk egy átlag naturál embert (pl Montezről sokan láttatok már képet), ő jó lenne reklámarcnak? Egyértelmű hogy nem, mert ha egy kezdő srác őt látja, már nem is érdekli a tápkieg, mert nem olyan nagy! (MIELŐTT BÁRKI ÍRNA, NEM SZÓLOM LE MONTEZT, NEM AKAROM MEGBÁNTANI, CSAK OLYAN PÉLDÁT AKARTAM, AKRŐL ITT MINDENKI TUDJA HOGY NATURÁL, ÉS LÁTTA IS, NAGY ÉRDEM AZ, HOGY VALAKI ENNYI IDŐ ALATT NEM NYÚL DOPPINGSZERHEZ)!
2013. okt. 29. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzem átverésnek, mert egy valamilyen szinten intelligenciával rendelkező ember utána olvas a testépítésnek és a tápkiegeknek, így mire vásárolni akar már képben lesz, hogy nem lesz tőle Phil Heat.
2013. okt. 29. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ilyen egyszerű ez, mint képzeled. Nem azért reklámozzák velük, mert azt akarják elhitetni veled, hogy csak attól lettek olyanok. Ezt eleve csak a nagyon buták/tudatlanok hiszik el.

Általában aki tápkieget akar venni, az izmos akar lenni. Nagyon. Ergo egy minél izmosabb ember jobban felkelti az érdeklődést a termék/márka iránt.

Aztán ott van az ismertember-effektus, szerinted miért magdianyus reklámozza az egyeurós boltot? Mert a célközönség ismeri és szereti őt. Ha egy közismert testépítőt látsz a termék mellett, akkor azt gondolhatod, hogy ha őt sikerült rávenniük, hogy ezt reklámozza, akkor csak jó lehet, gondolván ő ért hozzá, tud választani.

De alapvetően ez nem egy hipphopp folyamat, a kezdő lehet, hogy olyan akar lenni, de ez lassan megy, és időközben okosodik, megtudja, mivel is jár az, és valószínűleg rájön, hogy ez nem így megy, ergo nem lett átverve.

A GVH pedig tök felesleges globális esetekben.

2013. okt. 29. 12:59
 8/8 Szergej55 ***** válasza:
Engem a naturálnak mondott kokszos kis buzeránsok idegesítenek inkább.
2013. okt. 29. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!