Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire fontos az étrend?

Mennyire fontos az étrend?

Figyelt kérdés

Mindenhol olvasom, hogy nagyon fontos az étrend. "Egy ideig anélkül is fejlődni fogsz utána stop, nem megy tovább nélküle." No itt jön a kérdés : Ha változatosan eszek az nem jó? - Ez alatt ezt értem pl.

Hétfő:

reggel 3-4 tojás, shake , vitamin következő kaja

10 óra : zabpehely, banán, tej(tojás)

ebéd: rízs, csirkemell , zöldség - ez

és így tovább..

Kedd:

zabpehely, banán..

10 óra: tojás

ebéd: rízs , hal stb..

Lényeg, hogy mindig rendesen eszek, odafigyelek, hogy mit így is megfelelő? vagy kell egy stabil étrend amit minden nap eszek..

2013. okt. 28. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy "rendesen eszek", se olyan, hogy "odafigyelek". Vagy megvan a kellő tápanyagmennyiség, vagy nincs. Ez dönti el, hogy fejlődsz-e vagy sem. (egyénileg lehetnek eltérések az irodalmi értéktől, szal lehet 1,7 g fehérje, meg 3,5 g ch is elég, de lehet, hogy csak több)
2013. okt. 28. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval állítsak össze egy stabil étrendet és azt kövessem stop? a kaják szerint csak megvan a kellő mennyiség
2013. okt. 28. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:

A nagyon hardcorak mindennap csirkerizst (barna rizst?) esznek, mert az a legjobb, de nem kell minden nap ugyanazt enni, mert könnyen belebolondul az ember. Van egy 'pool', egy medence, ahonnan kiválogatod az alapanyagokat, és összerakod az aznapi étrended. Eddig is ezt csinálod, ahogy mindenki, mivel a kaják száma véges, csak most szorosabb korlátok közé szabod a dolgot.

Hátha segít egy picit: [link]

2013. okt. 28. 22:03
 4/4 A kérdező kommentje:
igen a bibi az h hardgainer vagyok :=/ eddig 59 kg ról sikerült felfutnom 77 kg ra így de bizonytalan vagyok van e így értelme az egésznek .
2013. okt. 28. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!