Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok olyan oldalakat...

Tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahol saját edzéstervet lehetne készíteni? (lány vagyok)

Figyelt kérdés
köszi

2013. okt. 28. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
előveszel egy üres füzetet, és abban több olyan oldal is van.
2013. okt. 28. 11:33
 2/7 A kérdező kommentje:
:D az is jó ötlet, de úgy gondoltam, hogy vmi olyan ahol be lehet állítani értékeket és ehhez megfelelően az edzés mennyiségét vagy ilyesmi...
2013. okt. 28. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Edzés mennyiséget nem kell beállítani, az nagyjából adott mindenkinek. Intenzitást, nehézségi szintet stb. lehet majd emelni.

Nem mondtad, milyen edzésterv kéne (mégis futni, úszni, izmot építeni szeretnél). Súlyzózásnál is adott, hogy mennyi súllyal kell végezni a gyakorlatokat, az étrend is adott, csak át kell számolni a saját súlyunkra.

2013. okt. 28. 11:51
 4/7 A kérdező kommentje:
szálkásítani szeretnék kicsit, ehhez már utánanéztem az étrendnek, csak kevés az időm és 16 éves lány vagyok( nem tudom ez mennyire befolyásoló tényező)
2013. okt. 28. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Szálkásítani, tehát zsírból fogyni.

Szálkásító étrend, heti 4 aerob edzés, 130-as pulzussal, háromnegyed-egy egész óráig folyamatosan. Súllyal végzett edzés is ajánlott, az izomvesztés elkerülése érdekében. Ha jó helyen néztél utána, akkor valami hasonló információt kellett kapnod.

2013. okt. 28. 12:12
 6/7 A kérdező kommentje:

igen, köszönöm, már találtam egy jó oldalt

köszönöm a válaszod :)

2013. okt. 28. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
A builder weblapját nézegetheted.
2013. okt. 28. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!