Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megittam egy shakernyi fehérjé...

Megittam egy shakernyi fehérjér. Nem csaltam ezzel?

Figyelt kérdés

2013. okt. 22. 19:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Most miért nem lehet egy normális választ írni?
2013. okt. 22. 20:20
 12/26 anonim ***** válasza:

Sajnálom barátom, ha naturál szerettél volna maradni akkor megszívtad! Egy kis mennyiség még el megy, de egy shakernyi??! Az a legnagyobb gond, hogy megnövekedett fosszilia termelésed ez azt eredményezi, hogy a zsír 1/3-a izommá alakul. Nincs mese most legalább 3 hónapig riszcsirkén kell élned szerencsédre az adag nem halatta meg a 23 quadratfakszalt, így nem kell 2 hetes málna diétát tartanod.

Pont múlthéten voltam az Ohio-i egyetemen ahol dr. Wash tartott előadást a fehérje szintézisről ami mint mindenki tudja azt jelenti, hogy a fehérje már le sem ér a gyomorba, hanem a nyelőcsövőn felszívódva azonnal a mell és bicepsz helyekre vándorol, ahol a porszemcsék klasztereket képeznek, afféle gyenge kristályszerkeeztet, ezért tűnik nagynak, de valójában csak üresnek. Az agressziót a passzív diffúzió okozza, mivel a szájbavételkor néhány porszemcse óhatatlanul felrepül az agyba, ott pedig az alfa-glükozidáz-ATP-enzim (ami szintén mesterséges és gonosz) megeszi az agysejteket, és a fejben is kialakulnak a porklaszterek.

Ne feledkezzünk meg a Laternáról sem az ugyanis még jobban elősegíti az izomépítését.

99 szónak is egy a vége: Kokszos vagy

Remélem nem bántottam meg senkit. :D :D

2013. okt. 22. 20:29
 13/26 anonim ***** válasza:

Minden nap felteszitek ezt a kérdést hát ezt nem hiszem el .

Válaszolok egyezzünk meg abba hogy nem válaszolunk mégegy ilyen kérdésre. Majd megunják.

2013. okt. 22. 20:42
 14/26 clint ***** válasza:

Na jó ha csokis volt megbocsàtható...

De ha vaniliàs akkor megkereslek és meöllek..

2013. okt. 22. 20:44
 15/26 anonim ***** válasza:

leht hogy tényleg nem normális a kérdező és nem kamu a kérdés

figyelj segítek egy adag proteinben kb 20gramm fehérje van

egy tenyérnyi nagyságú hússzeletben körübelül ugyan ennyi (vastagságtól függ)

tehát a fejlödésed ugyananyira gyorsitottad fel ezzel mint egy szelet húsban (semmenyire)

most nagyon leteremtethetnélek de nem teszem meg

A lényeg hogy minden nap fölteszik ezt a kérdést vagy valami hasonlo butaságot de meg a csöpnyi eszeddel nem tudsz utána keresni ezért nem válaszól senki normálisan

(direkt nem használtam csunya szót ne hogy letiltsanak)

(és a másik lelehet pontozni nem érdekel)

2013. okt. 22. 21:09
 16/26 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem és nem írta ki,hogy van ilyen kérdés.De,ha megnézek egy fehérjés kérdést,ott is ugyan ilyen "értelmes" válaszok vannak.
2013. okt. 22. 21:27
 17/26 anonim ***** válasza:
Apádnak nem kellett volna csalni, mikor levette a gumit, és mindenki jobban jár!
2013. okt. 22. 21:41
 18/26 A kérdező kommentje:
Most belétek kötöttem azzal,hogy feltettem ezt a kérdést?
2013. okt. 22. 21:52
 19/26 anonim ***** válasza:
Hívd fel a telejósdát, ott megmondják!
2013. okt. 22. 21:55
 20/26 anonim ***** válasza:

Mennyit ittál, attól függ, ha csak fél adagot, szerencséd van, ki ilyen leszel holnapra:

[link]

Ha többet, akkor kb így:

[link]

2013. okt. 22. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!