Ezek alapjan ti mit gondoltok? Minden kondist erint!
Eleg sokat olvasok kondis temakat de nagyon zavaro hogy egyreszt tamogatnak minket hogy nyugodtan mehet a sok feherje porral is akar masreszrol pedig nem szabad sok feherjet enni mert karos...
Most komolyan kinek lehet hinni? Mert en mivel benne vagyok kicsit elfogult vagyok de nem szeretnem hogy az egeszsegem rovasara menjen...
Itt a cikk amirol beszelek: [link]
"Szo ne essek rola hogy en nem tolok feherjeport"
Mi a baj a fehérjeporral? Lisztet "tolsz"?
kérdező,próbáld ki akkor az 1g/tskg fehérjét de majd ne felejts el kétnaponta fényképet készíteni a leépülésedről.
annyi káros szar van a világon hogy csak na,sosem értettem hogy miért pont a fehérjével kell foglalkozni.
úgy látszik van aki már annyira egészséges életet él, egészséges környezetében hogy már csak a helyes fehérje bevitel mennyiségét kell megállapítania és máris 120évig élhet.
Sracok en most nem arra kertelek titeket hogy oltogassatok mert en csak feltettem a kerdest hogy mit gondoltok errol... Masreszt nem kene alpariskodni hogy nem ertek hozza hogyha nem is ismersz!
En egy teljeson korrekt kerdest tettem fel es kivancsi voltam.
Es igen en is iszok feherjet is szoval nem kell itt szivozni...
De en most nem a feherjeporral kapcsolatosan tettem fel a kerdest! Tudom olyan mindig van!
Hanem hogy a megemelt feherje bevitel milyen hatassal van a szervezetre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!