Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek alapjan ti mit gondoltok?...

Ezek alapjan ti mit gondoltok? Minden kondist erint!

Figyelt kérdés

Eleg sokat olvasok kondis temakat de nagyon zavaro hogy egyreszt tamogatnak minket hogy nyugodtan mehet a sok feherje porral is akar masreszrol pedig nem szabad sok feherjet enni mert karos...

Most komolyan kinek lehet hinni? Mert en mivel benne vagyok kicsit elfogult vagyok de nem szeretnem hogy az egeszsegem rovasara menjen...

Itt a cikk amirol beszelek: [link]

2013. okt. 20. 22:06
1 2
 11/19 Osynho ***** válasza:

"Szo ne essek rola hogy en nem tolok feherjeport"

Mi a baj a fehérjeporral? Lisztet "tolsz"?

2013. okt. 21. 09:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, ne tolj semmit, menj el focizni, sakkozni, mindenki jobban jár.
2013. okt. 21. 10:27
 13/19 dirtboy ***** válasza:

kérdező,próbáld ki akkor az 1g/tskg fehérjét de majd ne felejts el kétnaponta fényképet készíteni a leépülésedről.

annyi káros szar van a világon hogy csak na,sosem értettem hogy miért pont a fehérjével kell foglalkozni.

úgy látszik van aki már annyira egészséges életet él, egészséges környezetében hogy már csak a helyes fehérje bevitel mennyiségét kell megállapítania és máris 120évig élhet.

2013. okt. 21. 12:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Így van, az emberek 90%-a vagy iszik, dohányzik, füvezik, vagy gyorskaját eszik egész héten, esetleg egyszerre mindet, de a fehérje a fő gonosz!
2013. okt. 21. 12:27
 15/19 A kérdező kommentje:

Sracok en most nem arra kertelek titeket hogy oltogassatok mert en csak feltettem a kerdest hogy mit gondoltok errol... Masreszt nem kene alpariskodni hogy nem ertek hozza hogyha nem is ismersz!

En egy teljeson korrekt kerdest tettem fel es kivancsi voltam.

Es igen en is iszok feherjet is szoval nem kell itt szivozni...

2013. okt. 21. 15:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha naponta ötször felteszi valaki ezt a kérdést, szerinted nem leszünk idegesek?
2013. okt. 21. 15:58
 17/19 anonim ***** válasza:
5-ször? :)15-ször teszik fel egy nap ezt a kérdést.
2013. okt. 21. 16:40
 18/19 A kérdező kommentje:

De en most nem a feherjeporral kapcsolatosan tettem fel a kerdest! Tudom olyan mindig van!

Hanem hogy a megemelt feherje bevitel milyen hatassal van a szervezetre?

2013. okt. 21. 16:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Olvasni nem tudsz? Leírtuk!
2013. okt. 21. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!