Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek alapjan ti mit gondoltok?...

Ezek alapjan ti mit gondoltok? Minden kondist erint!

Figyelt kérdés

Eleg sokat olvasok kondis temakat de nagyon zavaro hogy egyreszt tamogatnak minket hogy nyugodtan mehet a sok feherje porral is akar masreszrol pedig nem szabad sok feherjet enni mert karos...

Most komolyan kinek lehet hinni? Mert en mivel benne vagyok kicsit elfogult vagyok de nem szeretnem hogy az egeszsegem rovasara menjen...

Itt a cikk amirol beszelek: [link]

2013. okt. 20. 22:06
1 2
 1/19 TheHologram válasza:
100%
Gondolj bele. Minek hiszel jobban? Az összes testépítő szakírásnak,és orvosok is mondták nekem már a fehérje fontosságát,ami ritka,mert a legtöbb hülye azt hiszi hogy a fehérjepor az kox meg ilyenek. Vagy hiszel a nők lapja magazinnak meg alakformálás hülyeségeknek?
2013. okt. 20. 22:11
 2/19 A kérdező kommentje:

De varjal nem csak itt irtak csak most ezt tettem ki!

En mar nem igazan tudom most kinek lehet hinni mert mindenki elfogult egy kicsit.

2013. okt. 20. 22:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Belgyógyász rokon mondta azt hogy egy 80 kilós sportoló (nem testépítő) nyugodtan bevihet 300 gramm fehérjét.
2013. okt. 20. 22:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez már megint egy káros a fehėrjepor az egėszsėgre kerdės?

Mert nagyon unom !1000szer felettėk már ezt a kėrdėst máshogy fogalmazva .

De szerintem mind az 1000-szer te tetted fel.

I

Es igen károslehet a fehėrje akkor ha napi fėlkilot beviszel de ez Mindennėl igy van ha c vitaminbol viszel be rengeteget az is káros lehet.

2013. okt. 20. 22:24
 5/19 anonim ***** válasza:
Barmelyik tapanyag tulzasba vitele káros. Csak ne menj 2g fölé fehérjénél és meg van oldva. Igy fogod a legtöbb izmot felszedni és megtartani.
2013. okt. 20. 22:38
 6/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is Mr.Trollhoz van szerencsénk.

Amúgy így kell tökéletesen semmitmondó cikket írni: leírja, hogy a sok káros, de nem mondja meg, mennyi a sok. Leírja azt is, ki mennyit eszik, de nem véleményezi a mennyiséget. Grat az írónak...

2013. okt. 20. 22:51
 7/19 anonim ***** válasza:
most komolyan elolvastátok a cigkket? le írja hogy 2g/kg ra szüksége van, és külön említi, hogy a túl sok fehérje káros... ami így is van, teljesen feleslegesen terheli a TÚL SOK fehérje a vesét...
2013. okt. 20. 23:49
 8/19 anonim ***** válasza:
ugyan úgy ahogyan a TÚL SOK szénhidrát sem jó, a TÓL SOK zsír sem, és a TÚL SOK oxigén sem...
2013. okt. 20. 23:50
 9/19 Osynho ***** válasza:
Rengeteg olyan dolog van, ami sokkal károsabb a magas fehérjebevitelnél és amit az "átlag" magyar nagy mennyiségben fogyaszt nap, mint nap. Ezek miatt mégse háborodnak fel sokan, mert ugye az nem "gyilkosgyúrós" dolog.
2013. okt. 20. 23:51
 10/19 A kérdező kommentje:
Szo ne essek rola hogy en nem tolok feherjeport illetve nekem is megvan a napi 2g/ttkg. Csak olvastam jonehany helyen hogy most ugy gondoljak hogy a napi 1g/ttkg az egeszseges...
2013. okt. 21. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!