Dopping nélkül lehetséges?
Figyelt kérdés
A férfi fitnesz modell formára gondolok,amiről most elég sok videó van fent a youtube-on. Mindig jól néznek ki,szinte alig van zsír rajtuk,de mégis izmosak. Mezomorf alkattal tiszta kajával, tápkieggel rendszeres edzéssel előbb vagy utóbb de naturálba lehetne hozni az olyan formát ? itt pl gondolok : Alon Gabbay, Jeff Seid, Lazar Angelov -ra ?2013. okt. 20. 19:14
1/16 anonim válasza:
Sajnos még ezt a szintet sem tudod hozni naturálban. Angelovék sem naturálok, senki ne képzelődjön!
2/16 A kérdező kommentje:
Tehát ha mondjuk olyan száraz akarok lenni éjjel-nappal mint ők lehetek,de csak ilyen 60-70 kg-s formába ugye ? :D
2013. okt. 20. 19:26
3/16 anonim válasza:
de natúrba nem leszel olyan száraz:)
4/16 anonim válasza:
Egyrészt olyan száraz nem leszel és akkora tömeg meg főleg nem lesz.
5/16 A kérdező kommentje:
Értem, de legalább most már tudom mire számíthatok,ha nem nyúlok szurihoz.Köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. okt. 20. 19:29
6/16 anonim válasza:
Ők kokszolnak, ez nem vita tárgya.
Egyébként Jeffiboy csak szerintem hanyagolja el a lábait?
7/16 anonim válasza:
abban a kategóriában nem számít. Ma voltam fitparádén és volt ilyen feszes pólós-boxergatyós modelkategória. Hát egy-két embernek volt izmos lába.
8/16 Szergej55 válasza:
Bermudagatyában láb nélkül is lehet feszengeni. Ez a kategória tényleg a férfi testépítősport halála.
9/16 A kérdező kommentje:
Én nem akarok versenyezni,csak szeretnék jól kinézni a hobby szint legmagasabb fokán,mert fanatikus sportoló vagyok. De most már világos hogyha nagyon komolyan veszem akkor esetleg
Lénárd Lajoshoz + Nagy Sándor Csabához hasonló formát lehet elérni,persze csak rengeteg edzésmúlt + tiszta kaja illetve megfelelő mennyiségű tápkieg után
2013. okt. 20. 19:49
10/16 anonim válasza:
Lajos sem tuti, hogy naturál. Láttam versenyen a bodysport kupán. Olyanokat verrt meg, akik tudom, hogy tele vannak mint a délibusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!