Szerintetek van olyan jo genetikám hogy testépitö legyek?
#Testépitö.
11/26 A kérdező kommentje:
Amugy most tényleg hogy jött ide az hogy 110 kilot nyomsz ?
De van egy sejtésem ki vagy Tapi a korcs kutyus de lehet nincs igazam.
Ha valaki könnyen hízó, akkor nem tud zsírmentesen tömegelni, hiába figyel. Pont. Az meg hogy ki mennyit nyom fekve nem mérvadó egy testépítő versenynél. Nem is értem minek hozod fel 33%-os emberke. De azért megsúgom, hogy a 110kg az nem valami nagy súly. :)
2013. okt. 17. 15:58
13/26 A kérdező kommentje:
Attol függ kihez viszonyitsuk azt a 110 kilot egy 14-15 éveshez vagy egy 20-30 éveshez.Ja és gondolom attol is függ hogy hány kilo vagy és miota gyursz.
Így van, de nem neked írtam kérdező, hanem annak aki kérkedik vele, hogy mennyit nyom. Minek ezt megemlíteni?, nem ez volt a kérdés,, hanem a forma. Arra kell válaszolni.
2013. okt. 17. 16:07
ez a kép nagyon rossz valamint a föld déli oldalára készült mert itt fejjel lefelé látni :D
hogy milyen a genetikád nem lehet kép alapján meg mondani,kép alapján max a test típusodat meg azt hogy na mégis milyen arányokkal rendelkezel,pl széles derék már hátrány.
alapelv hogy nagy telet izmok vékony ízületek a jók /bár ma már inkább a tömeg szörnyek mennek/ pedig az a jó ha vékony boka,nagy vádli,vékony térd,nagy comb,keskeny derék,széles mellkas,széles váll,arányosan izmos,széles nyaka van a versenyzőnek.
2013. okt. 17. 16:30
16/26 A kérdező kommentje:
Szerintetek széles csipöm van?
Tudom hogy nem nekem irtad montez.
ez alapján a kép alapján nem lehet megmondani.
jobb lenne nappal fényképet készíteni valamint szemből.
2013. okt. 17. 16:54
A képből semmit sem lehet megállapítani, de a válaszodból tisztán látszik, hogy a nyelvtan könyvet nem sűrűn lapozgatod. Könjen? Ez valami új svéd gumicsizma forgalmazó? Magyarországon testépítésből nem fogsz megélni, úgyhogy erre ne alapozz. Amatőrök között általában nincsenek akkora mutánsok, ezért a genetikai adottságok és az arányosság előtérbe kerülnek.
2013. okt. 17. 16:59
Rakj fel egy normális képet, ez tényleg nem túl jó.
2013. okt. 17. 17:40
Ezt egy számológéppel fényképezted? Az sem segít hogy fejjel lefelé van... Amúgy a karod elég nagynak néz ki, többit nem bírom kivenni.
2013. okt. 17. 18:24
Kapcsolódó kérdések: