Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mely szteroidok vizesítenek?

Mely szteroidok vizesítenek?

Figyelt kérdés
Fontos, hogy minél kevesebb legyen a negatív mellékhatás!
2013. okt. 16. 20:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Persze, lehetne írni neki példákat, teszto is van kapszulában, ami nem vészesen veszélyes de úgysem fizetne annyit egy kúráért. Én úgy vagyok vele, aki gyakorikérdéseken akar megtanulni koxolni, az hülye. Olvasson utána pár száz órát, beszéljen versenyzőkkel ha koxolni akar, de 2 sorban várja itt a megváltást. Egyébként azt mondom, tudás nélkül kerüld messzire ezeket a dolgokat, mert nem játék.
2013. okt. 17. 08:30
 32/37 anonim ***** válasza:

Az elég gyenge cucc, nem? Nem nők használják inkább?

De most télleg, nem a teszto a legjobb, a legütősebb, meg a stanazolol?

2013. okt. 17. 08:35
 33/37 anonim ***** válasza:
a stana az egyik leggyengébb cucc. A tesztó pedig önmagában nem elég, kell mellé bázis-szteroid ami inkább izomépítő, tehát kombinálni kell a cuccokat. Pl egy tesztó propionát vagy enantát mellé kell boldenone vagy deca durabolin, trenbolone. Na ezek az ütős cuccok, nem a stana. De nem akartam ebbe belemenni, mert akkor itt vérszemet kapnak emberek.:)
2013. okt. 17. 08:39
 34/37 anonim ***** válasza:
Aha, megjegyzem, bármikor jól jöhet, ha pl 100 kiló akarok lenni 50-es karral, mell nélkül. :-)
2013. okt. 17. 08:41
 35/37 anonim ***** válasza:
Mellet majd csináltatsz, az nem gond, ha van rá lóvé.:)
2013. okt. 17. 08:44
 36/37 anonim ***** válasza:
Nincs. Adsz? :-)
2013. okt. 17. 08:46
 37/37 anonim ***** válasza:
adnék, de kell majd cuccra.:)
2013. okt. 17. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!