1/11 anonim válasza:
kiló cukrokat tesznek a lekvárba.
2/11 A kérdező kommentje:
a miénk az házi és nincs benne cukor
2013. okt. 16. 17:46
3/11 anonim válasza:
Nem ugyanaz, mintha megennél ugyanakkora tömegű gyümölcsöt, mert ki van főzve, így könnyen túl tudod lőni a gyümölcscukrot, de tömegeléskor belefér.
4/11 A kérdező kommentje:
tömegelésnél vagyok kb 100g-ot ettem belőlle, nem sok?
2013. okt. 16. 17:55
5/11 anonim válasza:
Ha bele van számolva az étrendbe akkor ehetsz 100grammot.
6/11 A kérdező kommentje:
hol van róla valamifajta táblázat, mert sehol se találok lekvárról.
2013. okt. 16. 18:07
7/11 A kérdező kommentje:
amúgy ma gyümölcs helyett lekvárt ettem
2013. okt. 16. 18:09
8/11 anonim válasza:
Ti mégis hogy csináljátok a lekvárt? Mi is házilag szoktuk, de még úgy is 3-400 g cukor kell egy kiló gyümölcshöz, hogy elharmadoltuk a szakácskönyvi ajánlást.
9/11 anonim válasza:
Nálunk a szilvát és az áfonyát szokták natúrban kifőzni lekvárnak, hát, inkább egy elég sűrű massza az eredménye, és messze nem egy olyan híg, mint a hagyományos lekvár.
Pont azért, amiért ilyen sűrű, mire értelmes mennyiséget beviszel belőle addigra megint sok cukrot ettél. Mondom, ez max tömegeléskor elmegy kisebb élvezeti cikk gyanánt, de nem is bírnám elképzelni, hogy ugyanannyit egyek lekvárból mint zöldségből, vagy akár csak gyümölcsből szoktam.
Elsődleges rost és vitaminforrásnak ne ezt tekintsd.
10/11 A kérdező kommentje:
amúgy mi is 400g-ot tettünk bele kb, nem volt sok a 100g lekvár amit ma ettem? vagy még belefér?
2013. okt. 16. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!