Mi a véleményetek a fegyencedzésről?
Elsősorban azoktól az emberektől várnék választ, akik próbálták már, illetve jelenleg is űzik ezt a sportot.
A célom:a megfelelő diéta melletti zsírégetés és az állóképesség növelése.
Előre is köszi!
Őszintén szólva, szerintem a fegyencedzés egy amolyan bevezető a saját testsúlyos edzésbe. Kezdheted ezzel, de ha beírod jutubon hogy streer workout, vagy calisthenics, sokkal jobb dolgokat mutatnak a legtöbb videóban. Még egy érv a videók mellett, hogy ott nem hord össze P.W. egy halom marhaságot a súlyzókról.
Calisthenic mellett is működhet a zsírégetés, csak kell mellé aerob edzés, esetleg kardió. Állóképességed az bizonyos szintig lesz ettől is, de arra én paraszt ésszel inkább a futást javaslom...
egy jó váz/alap könyv a saját testsúlyos erősítésről.
amit meg te szeretnél arról a 3. könyv fog szólni elvileg,de van már magyar kiadásban is hasonló könyv-
Azért a fegyencedzés sem ugyanaz, mint a testnevelés órai fekvőtámasz-felülés kontárkodás. Kizárólag az edzés részét kell elolvasni, mert aki nincs képben, annak tényleg hasznosak az ott leírtak. Nem úgy van, hogy nyomd addig a fekvőt amíg bírod, és kész vagy...
De igazad van, pénzt nem szabad érte kiadni, én is torrentről szedtem.
2011.04.11.én kezdtem és jelenleg is csinálom ezt vagy azt a részét.
Amit nem csinálok:
-Kézenállásba fekvőtámasz,mert nem tudok hozzászokni a fordított pozícióhoz,bevérzik a szemem,pattog az orromba az ér és nagyon hányingerem van utána,meg szédülök.
Pedig sok időt hagytam rá(kb fél év),hogy hozzászokjak,de nem nekem való ez úgylátszik.Helyette dive bomber,hindu és pike fekvők vannak.(bár a pike is csak óvatosan megy)
Az egylábas guggolás a másik nagy problémám,mert nem jók a térdeim,és az egyensúlyom se,ez ilyen velem született baj.Itt is inkább a side to side squats gyakorlatot csinálom.
A könyv fele egy nagy marketingfogás,én gyúrtam is 2011 előtt 3 évet,tehát van összehasonlítási alapom.Összegzésként maga a könyv(ek,mert 1,2)nem egy nagy szám,de arra hogy erősödj és jobban bírd a melót arra jó.Nekem erre kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!