Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a fegyencedz...

Mi a véleményetek a fegyencedzésről?

Figyelt kérdés

Elsősorban azoktól az emberektől várnék választ, akik próbálták már, illetve jelenleg is űzik ezt a sportot.

A célom:a megfelelő diéta melletti zsírégetés és az állóképesség növelése.

Előre is köszi!

2013. okt. 14. 20:00
 1/7 Sowilo ***** válasza:

Őszintén szólva, szerintem a fegyencedzés egy amolyan bevezető a saját testsúlyos edzésbe. Kezdheted ezzel, de ha beírod jutubon hogy streer workout, vagy calisthenics, sokkal jobb dolgokat mutatnak a legtöbb videóban. Még egy érv a videók mellett, hogy ott nem hord össze P.W. egy halom marhaságot a súlyzókról.

Calisthenic mellett is működhet a zsírégetés, csak kell mellé aerob edzés, esetleg kardió. Állóképességed az bizonyos szintig lesz ettől is, de arra én paraszt ésszel inkább a futást javaslom...

2013. okt. 14. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:

egy jó váz/alap könyv a saját testsúlyos erősítésről.

amit meg te szeretnél arról a 3. könyv fog szólni elvileg,de van már magyar kiadásban is hasonló könyv-

[link]

2013. okt. 14. 21:02
 3/7 anonim válasza:
Világ legnagyobb baromsága. Hogyan adjuk el az általános iskolás testnevelésórát könyv formájában, mert ember nem lehet olyan hülye, hogy ne tudja levezetni az egyenletet: fekvőtámasz+felülés+húzódzkodás = megnövekedett erőnlét
2013. okt. 15. 22:18
 4/7 anonim válasza:
egyszóval pénzt ne adj érte.
2013. okt. 15. 22:18
 5/7 Sowilo ***** válasza:

Azért a fegyencedzés sem ugyanaz, mint a testnevelés órai fekvőtámasz-felülés kontárkodás. Kizárólag az edzés részét kell elolvasni, mert aki nincs képben, annak tényleg hasznosak az ott leírtak. Nem úgy van, hogy nyomd addig a fekvőt amíg bírod, és kész vagy...

De igazad van, pénzt nem szabad érte kiadni, én is torrentről szedtem.

2013. okt. 16. 17:44
 6/7 Sága ***** válasza:

2011.04.11.én kezdtem és jelenleg is csinálom ezt vagy azt a részét.

Amit nem csinálok:

-Kézenállásba fekvőtámasz,mert nem tudok hozzászokni a fordított pozícióhoz,bevérzik a szemem,pattog az orromba az ér és nagyon hányingerem van utána,meg szédülök.

Pedig sok időt hagytam rá(kb fél év),hogy hozzászokjak,de nem nekem való ez úgylátszik.Helyette dive bomber,hindu és pike fekvők vannak.(bár a pike is csak óvatosan megy)

Az egylábas guggolás a másik nagy problémám,mert nem jók a térdeim,és az egyensúlyom se,ez ilyen velem született baj.Itt is inkább a side to side squats gyakorlatot csinálom.

A könyv fele egy nagy marketingfogás,én gyúrtam is 2011 előtt 3 évet,tehát van összehasonlítási alapom.Összegzésként maga a könyv(ek,mert 1,2)nem egy nagy szám,de arra hogy erősödj és jobban bírd a melót arra jó.Nekem erre kell.

2013. okt. 17. 10:29
 7/7 anonim válasza:
Arra hogy erősödj, és jobban bírd a melót, a józan ész a jó. Az ilyen csodakönyveket fel kéne dugni az írójuk s.eggébe. Senki ne mondja azt, hogy nem képes kitalálni magának sajátsúlyos gyakorlatokat, mert kiröhögöm.
2013. okt. 17. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!