Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Olcsó fehérjét szeretnék...

Olcsó fehérjét szeretnék vásárolni, de nem savóport. Minőség olcsón?

Figyelt kérdés

Hali, stillmass fehérjéket néztem ezek jó minőségűek vagy érdemesebb drágábbat nézni?

Nem akarok így járni: [link] 36:25- től. Köszi.

2013. okt. 10. 23:30
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Nekem ebből az jött le, hogy alapjáraton minden fehérje lehet jó.. stillmass.. myprotein..nagyobb márkák proteinjei, de még a nagyobb boltoknál is lehet hamisítás, nem csak a vaterán. [link] oldalról esetleg valami vélemény? Nem néz ki túl profinak, de nem is a csomagolás a lényeg, csak félek, hogy a beltartalom stimmell-e. Maga a gyártó oldalán csak nem verik át az embert...
2013. okt. 13. 17:44
 22/31 kakao01 ***** válasza:
najo mostantol csak scitecet veszek
2013. okt. 13. 20:34
 23/31 A kérdező kommentje:

Én is ezen gondolkodok..inkább drágább de biztosabb mondanam, csak a pénz nagyban beleszól a döntésbe

.

2013. okt. 13. 22:21
 24/31 tap bela ***** válasza:

A probléma nem csak a hamisítványok elterjedése, hanem, hogy a vásárlók olyan szinten alul informáltak, hogy a protein gyártók trükkjeit észre sem veszik.

A lényeg, hogy fillérért vedd meg....

2013. okt. 14. 06:25
 25/31 anonim ***** válasza:
Valaki említette a bodybuildingbolt-ot. Ott valóban szoktak "trükközni"? Mert én onnan rendelem és így nagyon nem mindegy számomra.
2013. okt. 15. 11:20
 26/31 clint ***** válasza:
a bodybuildingbolt megbízható sztem
2013. okt. 15. 13:03
 27/31 A kérdező kommentje:
Ja, hogyha valaki tud ilyen trükkös boltokról az ide irhatna. :)
2013. okt. 15. 18:39
 28/31 anonim ***** válasza:
Az jó lenne, csakhát jogrendszer, rágalmazás, ésatöbbi, és hiába is lenne igazad, itt a csaló simán jobban jár, ha jobb az ügyvédje...
2013. okt. 15. 19:29
 29/31 tap bela ***** válasza:

"...

Ja, hogyha valaki tud ilyen trükkös boltokról az ide irhatna. :)

...."

A tudatos vásárlónak először a"trükkös" fehérjéket kellene nem megvásárolni. Tudni kellene a polcokról azt lemelni, aminek a dobozán feltüntetett összetevők listájából látja, hogy miért is ne vegye meg. Nem csilivi dobozszín, bugyuta reklám maszlag alapján kell választani.

Aztán el kell dönteni, hogya mondjuk egy ugyan azon fehérje több ezer, akár 4-5.000Ft-tal is drágább, akkor aon elgondolkodni, hiszen, minden gyártó, vagy forgalmazó cég kb. ugyan azon az áron szolgálja ki a vevőit. Ekkora árkülönbség csak akkor lehetséges, ha egy akcióról van szó, amikor pár napra eleve a gyártó/forgalmazó hírtelen árat enged, és a kiskereskedő bolt ezt az engedményt tovább passzolja a vevőinek.

2013. okt. 16. 07:52
 30/31 A kérdező kommentje:

Na látod Wash igazad van és ez most baj. :D

tap bela veled is egyet értek, de nem a tudatos vásárlás miatt írtam, mert hát mindenki azt veszi amit akar, ha drágábban rosszabb, de nagyobb marketingű fehérjét akar, akkor azt veszi, ha okosba átgondolja, akkor meg olcsóbbat. Ez a gyártók marketingesek trükkjei, de én a trükköt most úgy értettem, hogy a csomagolásban nem az van amit ráírnak. :)Köszi amúgy a válaszokat!

2013. okt. 16. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!