Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Olcsó fehérjét szeretnék...

Olcsó fehérjét szeretnék vásárolni, de nem savóport. Minőség olcsón?

Figyelt kérdés

Hali, stillmass fehérjéket néztem ezek jó minőségűek vagy érdemesebb drágábbat nézni?

Nem akarok így járni: [link] 36:25- től. Köszi.

2013. okt. 10. 23:30
1 2 3 4
 11/31 tap bela ***** válasza:

Myprotein-t hamisat még nem láttam, mivel közvetlenül az angoloktól van. Az meg ugye nem lehet kamu.

Rosszul fogalmaztam, én egyáltalán nem láttam még hamisítványt a kezemben.

2013. okt. 11. 13:46
 12/31 clint ***** válasza:

Ne viccelj már, mi az hogy angliából van és nem lehet kamu???

Myprotein, gaspari, Bsn, Twinlab egy halom hamisitvány létezik... gondoljatok már bele, hogy nem olcsó dolgok a tápkiegek pláne a márkásabbak, mindent hamisítanak..

Az általam kóstolt "míproteines" HMB semleges ízű volt, minden testépítő aki már használt hmb-t még ha préselt tablettásat is, tudja hogy elképesztő keserű gyógyszer íze van.

mindenekelőtt itt a szekrényem teteje:

[link]

amint látod nem szidni akarom a myproteint, mível én is használom. De ettől még tény, hogy európa egyik legkeresettebb készitményei és lehet belőle pénzt keresni ha hamisítod...

2013. okt. 11. 14:02
 13/31 tap bela ***** válasza:
Ha én a Myprotein cégtől veszem a Myprotein, akkor szerinted az hogyan lehet hamis?!?!
2013. okt. 11. 14:07
 14/31 tap bela ***** válasza:
Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy sok mindent hamisítanak, mert abban igazat kell adnom neked, hogy abban az országban ahol a legmagasabb a termékek adója, és nem gyártanak fehérjét, creatin meg semmi, mert mindent kintről hoznak be, akkor hogy hogy itt a legolcsóbb minden?!?!
2013. okt. 11. 14:10
 15/31 anonim ***** válasza:
a myprotein volt anno az első amit árultak vaterán :D
2013. okt. 11. 14:10
 16/31 tap bela ***** válasza:
Az is tény, hogy a HMB por verzióban (ha nem ízesített), akkor valóban szörnyű ízűnek kell lennie.
2013. okt. 11. 14:11
 17/31 clint ***** válasza:
a mondatodból nem arra következtettem, hogy NEKED van az angoloktól. Így más, ha a cégtől veszed.
2013. okt. 11. 14:12
 18/31 tap bela ***** válasza:
A vaterán mindent árulnak, nem csak a myproteint... Ez még nem jelentheti azt, hogy minden ami ott van az csak is hamisítványnak kell lennie.
2013. okt. 11. 14:13
 19/31 tap bela ***** válasza:
A belinkelt idézetek, pedig pont nem a vateráról szólnak.
2013. okt. 11. 14:16
 20/31 clint ***** válasza:

Hát hallod... persze előfordul, én is vásároltam már vateráról... DVD filmeket, könyveket stb..

De fehérjét azért...

persze biztos van aki, megveszi kinn hazahozza és feldobja vaterára, de ha egy pici esély is van rá, hogy valami rossz, én sosem dobok ki rá pénzt. Ez természetesen én vagyok..

2013. okt. 11. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!